23948sdkhjf

Succes med fysiske onlinemøder

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bagger-Nielsen ApS

Da anden bølge af coronaen ramte, valgte Bagger-Nielsen at flytte alle deres møder online. Men mange af kunderne vil rigtig gerne have produkterne i hænderne, når de holder møder. Derfor udviklede de en 'mødekasse', som de har fået stor succes med.

For mange virksomheder er produkterne det centrale, når der holdes møder. Det gælder også hos Bagger-Nielsen, der sælger kabelbeskyttelse og føringsveje til industrien.

"Vi ved, at vores kunder rigtig gerne vil have produkterne i hånden, når vi holder møder. Men mange virksomheder har lukket ned for besøg fra eksterne og flyttet møderne online. Men det giver ikke helt det samme, at holde et onlinemøde," fortæller direktør Rikke Bagger-Nielsen.

"Så var det, at vi kom på den idé at lave en 'mødekasse', som vi sender til kunden forud for mødet".

Mødekasse tilpasset den enkelte kunde

Inden onlinemødet, tager de en snak med kunden om behovet for produkter på mødet og går derefter på lageret, for at pakke en personlig mødekasse.

Den bliver sendt ud til virksomheden forud for mødet. På selve mødet kan sælgeren og kunden nu sidde og snakke om de pågældende produkter, der er fremsendt. Og dét har løftet aktivitetetsniveauet hos Bagger-Nielsen.

"Vi har fået rigtig god feedback på vores mødekasser, for nu kan kunderne sidde med produkterne samtidig med at vi snakker om deres løsning. Dét har bestemt været en stor succes," fortæller Rikke Bagger-Nielsen.

Har du lyst til at se mere til Bagger-Nielsen's mødekasse, kan du læse mere her: https://bagger-nielsen.dk/moedekasse/


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bagger-Nielsen ApS

Svalehøjvej 10
3650 Ølstykke
Danmark
Bagger-Nielsen ApS

Send til en kollega

0.062