23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny Gema automatpistol og styremodul

På det nyligt afholdte verdenssymposium i Davos, Schweiz kunne Gema præsentere den helt nye generation af automatpistoler og tilhørende styremodul.

Den nye automatpistol GA03 OptiGun er designet meget kompakt og smal med integreret kaskade. Designet gør pistolens overflade minimal og forhindrer således stort set, at der samles pulver oven på pistolen. Dette betyder at rengøring og farveskift forenkles.

Ud over pistolens krop er også pistolens indvendige komponenter forbedret og forenklet for at optimere funktion, vedligehold og rengøring. Pistolen anvender en nyudviklet elektrode som har øget effekt samt levetid.

Det nye styremodul OptiStar er ligeledes blevet opdateret og det nye design er smallere og brugerfladen er blevet forbedret. Den integrerede kaskadestyring er helt ny og forbedrer Gema’s allerede unikt gode opladningsteknologi og indtrængningsevne. Hurtigvalg til tre grundprogrammer (flade emner, svære geometrier og omlakering) findes forsat på styremodulet forside. Et i forvejen enestående styremodul er blevet endnu bedre, robust, brugervenligt og driftssikkert.

 Se mere her

G.A. Hansen A/S
Symfonivej 22
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32448674
P nummer: 1015504842

Kontaktperson

DBI
Dan Borup Iversen
Adm. dir.
+45 20331392 dbi@ga-hansen.dk

Send til en kollega

0.046