23948sdkhjf

Fremtiden er cirkulær! - Udvikling af morgendagens løsninger

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

Camilla Haustrup Hermansen, direktør for Plus Pack og formand for regeringens klimapartnerskab for affald, vand og cirkulær økonomi

”Man skal gøre noget” var mottoet i 1914 hos grundlæggeren af Plus Pack, N.J. Haustrup, der inkluderede virksomhedens fokus på at skabe positiv udvikling for kunder, medarbejdere, leverandører og lokalsamfundet, og det motto er blevet videreført – som en drivkraft for at skabe bæredygtig innovation og vækst – af 4. Haustrup-generation, Camilla Haustrup Hermansen, som du kan møde i ovenstående video, og Anders Top Haustrup.

Fødevareemballagevirksomheden har fokus på cirkulær økonomi ved at holde materialer og produkter i det økonomiske kredsløb så længe som muligt. Den cirkulære økonomi bryder med ideen om en lineær økonomi, der starter med udvinding af ressourcer og ender som affald. Genbrug og genanvendelige produkter, der bidrager til en cirkulær økonomi og dermed en mere bæredygtig verden, tænkes ind i produkternes allerførste faser.

Udover at være direktør i Plus Pack, er Camilla Haustrup Hermansen involveret i udviklingen af en fælles europæisk plastpagt sammen med repræsentanter fra andre EU-regeringer, EU-Kommissionen, private virksomheder og NGO'er. Hun er blevet tildelt Plastprisen 2019 af Plastindustrien for at tage ansvar for mere bæredygtig plastemballage til fødevarer, og som formand for regeringens klimapartnerskab for affald, vand og cirkulær økonomi samt medlem af regeringens Grønt Erhvervsforum, står hun i spidsen for en række anbefalinger til regeringens fremtidige klimaindsats.

Derfor byder vi velkommen til Camilla Haustrup Hermansen på Bureau Veritas' Kick Off 2021 den 7. januar 2021, hvor du bliver klogere på, hvorfor og hvordan din virksomhed skal omstille sig til cirkulær økonomi - endda til en særlig Early Bird pris på kun DKK 595,-, hvis du tilmelder dig senest den 30. november. Herefter er prisen DKK 995,-

Se alle oplægsholdere til Bureau Veritas' Kick Off 2021...

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.051