23948sdkhjf

Verdensmålcertificering giver en vingebredde i forspring

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

Hvad betyder det for PolyTech A/S at være blevet verdensmålscertificeret som den første virksomhed i vindindustrien?

- Vi er meget stolte af som den første virksomhed i vindindustrien at modtage verdensmålscertifikatet som et synligt bevis for vores indsats for at implementere FN's 17 Verdensmål hos PolyTech. Vi fornemmer, at verdensmålcertificeringen har givet os en vingebredde i forspring som leverandør til den vindmølleindustri, som har stor fokus på både lønsomhed og bæredygtighed.

Sådan lød det fra Mads Kirkegaard, CEO hos PolyTech A/S, da virksomheden for nyligt fik overrakt sit verdensmålscertifikat af Bureau Veritas som bevis på virksomhedens store indsats med FN's 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling.

Det betyder, at virksomhedens arbejde med verdensmålene er blevet vurderet af eksterne auditorer - en proces, som har haft stor værdi i forhold til den interne samhørighed og selvforståelse i organisationen samt den eksterne dialog med nuværende og potentielle kunder.

Hør mere om, hvordan verdensmålcertificeringen har givet PolyTech A/S en vingebredde i forspring som global leverandør til vindmølleindustrien, når virksomhedens CEO, Mads Kirkegaard, gæster Bureau Veritas' Kick Off 2021 den 7. januar 2021.

Se alle oplægsholdere til Bureau Veritas' Kick Off 2021...

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.047