23948sdkhjf

Erfaren gear-mand indfører Euronorm Drives i Danmark.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Euronorm Drive Systems

Det stærke asiatiske gearmotor varemærke JIE Drive’s, der i Europa markedsføres via Euronorm Drives B V, har valgt den erfarne gear-mand Tommy R. Christensen som den der skal indføre mærket i Danmark.

Produkterne fra Euronorm Drives er kendt som dem der har samme dimensioner og tekniske specifikationer som SEW R, F, K og S gear. I Europa driver den asiatiske producent en meget aggressiv ekspansionsstrategi via selskabet Euronorm Drives B. V. i Holland. I kølvandet på et par markante kontrakter til danske maskinproducenter har man besluttet at starte bearbejdningen af det danske marked via egne kræfter. Til opgaven er valgt den erfarende Tommy R. Christensen der tidligere har stået i spidsen for så prominente mærker som Flender – Motovario og Benzlers.

Da vi fik muligheden for samarbejde med Tommy, så tøvede vi ikke – vi og Tommy syntes at være et umådeligt godt match, og vi har store forventninger til samarbejdet udtaler Bart Kroese fra Euronorm Drives.

Jeg har set meget i min tid, men jeg har endnu ikke set en aktør i denne branche som i den grad er tunet ind på forholdene på det danske marked, siger Tommy og fortsætter; Euronorm må være den leverandør der giver absolut mest værdi for pengene. Jeg ved godt vi vil få mest opmærksomhed for vores SEW kompatible gearmotorer, men glem ikke et fuldt program af rustfrie gear og motorer – keglehjulsgear, tandhjulsgear og snekkegear – det vil placere os stærkt på det danske marked. Måske skulle vi lige nævne at vores farve på billederne, understøtter vores markedsføringsprofil, men som standard leveres produkterne gråmalede. 

Tommy kan kontaktes på:

Telefon: +45 50 40 27 55

Mail : t.r.christensen@euronormdrives.com


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Euronorm Drive Systems

Københavnsvej 8B
3650 Ølstykke
Danmark
Euronorm Drive Systems

Send til en kollega

0.065