23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Safexpert™ supporten styrkes i Danmark

Nyt samarbejde mellem IT Business Partner og Bowitek giver Safexpert™ brugerne i dansk industri mere support.

Samarbejdet betyder en mere kvalificeret og rettidig support til brugerne af Safexpert™. Ofte er det ikke selve værktøjet, der giver udfordringer, men den måde som softwaren installeres på.

Med flere og flere sikkerheds-lag omkransende vore IT-installationer - sammenholdt med de mange muligheder, der findes for installation og administration af software - kan det indimellem være en udfordring at få det hele til spille. Det roder IT Business Partner bod på.

Thomas Richard Hansen (IT Business Partner) udtaler:

“Der ligger jo ikke så meget nyt i det, da vi gennem flere år har varetaget Bowiteks egen Safexpert™ installation, som er meget omfattende. Endvidere sætter vi jævnligt PC’ere op for Bowiteks konsulenter inklusiv opkobling og adgang til Safexpert™ på Bowiteks server”.

Vi har desuden hjulpet adskillige Safexpert™ brugere i Danmark med deres installationer. Samarbejdet ligger helt i tråd med det høje serviceniveau, vi i forvejen ligger for dagen. For os er det vigtigt at sikre, at vore kunder altid kommer videre med deres arbejde.”

 Bowiteks adm. direktør Steen Meldgaard, udtaler:

“IT Business Partner har gennem flere år serviceret Safexpert™ installationen hos Bowitek. Nu udvider vi samarbejdet, så det også kommer alle andre Safexpert™ installationer i Danmark til gode. Det er vigtigt at vore Safexpert™ kunder altid kan udnytte værktøjet og være effektive. Det kræver at deres installation fungerer og det hjælper IT Business Partner med.”

Bowitek ApS
Vesterballevej 25
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32471595
P nummer: 1015555862

Send til en kollega

0.031