23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye ejere hos Netto Perforering Skanderborg ApS

Pr. 1. november 2020 har Netto Perforering Skanderborg fået nye ejere.

Det er med glæde, vi kan informere, at Netto Perforering Skanderborg ApS videreføres på trods af stifter, Torben Væver’s alt for tidlige bortgang.

Pr. 1. november 2020 overtog firmaets mangeårige økonomichef Lene Kejser og hendes mand Henrik virksomheden, som de i samarbejde med alle eksisterende medarbejdere vil drive og videreudvikle. I ejerkredsen indtræder også Lene og Henriks nære ven, Nils Rønnow.

Udgangspunktet er at videreføre Netto Perforering Skanderborg ApS i samme ånd som tidligere, hvor et højt kvalitets- og serviceniveau altid har været topprioritet.

Vi står naturligvis allerede klar til at levere de produkter, I måtte efterspørge. Vores varelager er fyldt op og alle vores dygtige medarbejdere, som er vant til at betjene jer, står parate til at yde jer den bedste service.

Vi fortsætter ligeledes med at tilbyde inspiration til netop de specialløsninger, I måtte efterspørge – intet er for småt – intet er for stort!

Den eneste ændring i organisationen er, at Henrik Kejser tiltræder som direktør. Henrik, der ser frem til at få fødderne under eget bord, er 54 år gammel og har en lang erhvervskarriere bag sig, hvor han blandt andre har arbejdet for Deloitte, Edeka, Salling Group og Bauhaus.

Vi håber, at alle Netto Perforerings kunder og forretningsforbindelser vil vise os den samme tillid og imødekommenhed, som I har vist virksomheden indtil nu, og vi ser frem til at fortsætte samt udbygge vores samarbejde fremover.

Bedste hilsner

Nils, Lene & Henrik

Netto Perforering Skanderborg ApS
Sverigesvej 22
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35257373
P nummer: 1018554042

Kontaktperson

Michael Bering Petersen
Teknisk ansvarlig / salg
+45 87943033 michael@nettoperforering.dk

Send til en kollega

0.063