23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AMADAs ny højtonnge kantpresse

AMADA har udvidet sit sortiment af HFE3i intelligente, højeffektive kantpressere ved at tilføje en 400 tons maskine i 4, 5 og 6 m længder.

Den nye HFE3i HT-model (High Tonnage) er rettet mod tunge industrisektorer som landbrug, køretøjer, jernbanekøretøjer, byggeri, minedrift og skibsbygning og tilbyder præcis, dynamisk bukning med uovertruffen processtabilitet. Maskinen er designet til at bukke sort stål op til 20 mm tykkelse.

Den kraftfulde bukkekapacitet faciliteres gennem en ramme med høj stivhed, der er specielt udviklet til at give optimal ydeevne i højtonnage applikationer, mens den parallelle afbøjning af vangerne garanteres af AMADA-designet på undervangen.

Den stive maskinramme, reaktive undervange og det skræddersyede fem-aksede baganslag sikrer både ydeevne og brugervenlighed. Især det stærke og fleksible baganslag kombinerer belastning og positionering nøjagtighed via sine fem motoriserede akser, der styres af NC-styringen. Standard Delta-X fingeren, som kan bevæge sig frem og tilbage uafhængigt af den anden, giver høj anslagsfleksibilitet og er især nyttig, når man bukker asymmetriske emner. Som option kan man vælge Delta-X på begge fingre.

Som med alle maskiner i serien leveres HFE3i HT med AMNC 3i-styringen med intelligent, men nem betjening, der reducerer omstillingstider. Det digitale hjerte af kantpressen, AMNC 3i giver mulighed for offline programmering, digital integration og netværkskompatibilitet med Industry 4.0 produktionsstrategier. Denne brugervenlige grafiske brugerflade er baseret på en 18,5 tommer touchscreen, der giver flere online programmeringstilstande, herunder evnen til at importere DXF eller DWG filer og konvertere dem til en 3D-model på maskinen.

Som supplement til styringen er AMADA's VPSS 3i Bend offline cam software, som automatisk vælger værktøjer, skaber værktøj layouts og bestemmer bukkesekvenser. Programmer kan genereres automatisk i VPSS 3i Bend og uploades til maskinen, hvorefter emnet vises i 3D på skærmen sammen med værktøjsopstillingerne. For eksempel vil værktøjsnavigationsfunktionen vise operatørerne præcis, hvor værktøjerne skal monteres på bukkevangerne. 

En yderligere stor fordel for kunderne er AMADA's Eco inverter teknologi, hvilket betyder, at maskinen holder op med at bruge strøm, så snart bukket er færdigt. Ud over at spare energi reducerer dette intelligente hydrauliske strømsystem vedligeholdelseskrav, olieforbrug og støj.

Ergonomi er naturligvis afgørende, når det kommer til håndtering af store og / eller tunge emner. Derfor kan HFE3i HT som option udstyres med AMADA SF200 pladefølgere (200 kg pr. arm) for at forbedre både nøjagtighed og sikkerhed. SF200-enhederne følger bukkehastigheden, efterhånden som pladerne foldes, hvilket eliminerer behovet for en anden operatør og sparer på lønomkostningerne. Hvis det er nødvendigt, kan en valgfri enhed til aktiv vinkelmåling tilbydes: Bi-M laseren kan måle og korrigere vinklen i realtid. For producenter, med en varieret produktion, bukker HFE3i HT ligeledes emner i tyndt materiale.

For mere information kontakt AMADA Denmark eller besøg www.amada.eu.

Amada Denmark
Erhvervsbyvej 4
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14227547
P nummer: 1002952756

Kontaktperson

ML
Michael Laursen
Teknisk Chef
+45 23216625 michael.laursen@amada.dk

Send til en kollega

0.048