23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mangler du en mobil kompressor, der kan dække ethvert behov?

C-serien fra CompAir er i konstant udvikling og garanterer høj energieffektivitet, lave emissioner og mange andre innovationer, der gør daglig drift og vedligeholdelsesopgaver meget lettere.

Vores udvalg af mobile kompressorer dækker alt fra det lille behov såsom reparations- og installationsopgaver, til de allerstørste som eksempelvis vejbygning, anlægsarbejde eller restaureringsarbejde. Husk at vi som en del af vores mission om at kunne tilbyde dig totalløsninger også kan tilbyde dig generatorer, så du har en pålidelig kilde til strøm. Du finder mere om vores mobile og pålidelige generatorer her.

C20 til C30
Denne række har output til at køre op til to afbrydere og drives af støjsvage og energieffektive Kubota-motorer. Fordelen ved et bredt motorhastighedsområde gør at du får forøget brændstofbesparelsen, og motorens pålidelighed og levetid forbedres. De forskellige anvendelser af disse kompressorer kan forbedres yderligere af integrerede generatorer, der kan levere elektrisk strøm til stedet, belysning og elektrisk værktøj. Med en driftsvægt på mindre end 500 kg kan kompressoren transporteres med små køretøjer.

C35-10 til C50
Disse drives af meget stille, vandkølede Yanmar 4-cylindrede dieselmotorer. Kompressoren er især velegnet til applikationer i byer og bebyggede områder, hvor der stilles strenge begrænsninger for støjemissioner. De kompakte og lette kompressorer fås med forskellige chassis og også med muligheden for integreret generator eller efterkøler – eller begge dele.

C55-14 til C76
Denne nye serie kompressorer skiller sig ud ved sit lave dieselforbrug, hvilket er 10% mindre end det foregående interval. Udstyret med et dieselpartikelfilter er disse moderne kompressorer bygget efter den nyeste emissionsstandard fase 3B. Takket være et bredt trykområde på op til 14 bar er denne kompakte kompressorserie ekstremt alsidig og opfylder kravene i adskillige applikationer. Kompressorerne har tilstrækkelig lagerkapacitet til to hammere, pluk eller andet pneumatisk værktøj. Separate motor- og kompressorluftfilter garanterer lang levetid. Alle servicepunkter er strategisk placeret for nem adgang.

C85-14 til C140-9
Denne serie af kompressorer er designet til de hårdeste forhold, hvad enten det drejer sig om vejbygning, anlægsarbejde eller restaureringsarbejde. Serien tilbyder enestående pålidelighed, ydelse og trykluftkvalitet. Fuldt tilgængelige døre gør vedligeholdelse let. Kompressoren er som standard udstyret med adskillige muligheder, der giver en betydelig omkostningsbesparelse for dig som bruger. Takket være medtagelse af to batterier kan pålidelig kørsel og ydeevne opnås, selv under kolde forhold. Dieselmotorer fra QSB 4.5-serien fra Cummins er udstyret med elektronisk brændstofindsprøjtning til at opfylde de europæiske standarder for udstødningsemissioner.

Hvis du har spørgsmål så kan du altid ringe 4320 2600. Du kan også besøge os på www.granzow.dk.

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519
P nummer: 1003073153

Send til en kollega

0.063