23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Husk EoAT, når du automatiserer

Hvis du overvejer at investere i en kollaborativ automationsløsning, så husk lige at overveje, hvilket End of Arm-værktøjer (EoAT), der får det bedste ud af din robot. Der er nemlig rigtig mange forskellige at vælge i mellem efterhånden.

Der er efterhånden mange spillere på markedet, når det kommer til EoAT - både danske og udenlandske. Derfor er det vigtigt at kigge sig godt for, når man skal vælge. EoAT er nemlig nøglen til at optimere processer, så du kan øge væksten gennem større fleksibilitet, højere output og forbedret kvalitet.

Cobots er - overordnet set - designet til produktioner med lav volumen og og et højt produktmix. Det kan også være til produktioner, hvor der er behov for sikkert at kunne automatiserer processer, der skal foregå side om side med medarbejderne. Et eksempel kunne være at automatisere en ensidig, gentagende bevægelse, men det kan også være en opgave, hvor robotten skal aflevere et emne til en medarbejder, der fx skal kvalitetsteste eller færdiggøre en kompleks samlingsopgave. 

Derudover er kollaborative robotter ofte billigere og lettere at programmere end traditionelle industrirobotter. De er nemlig så små og vejer så lidt, at de let kan flyttes og omstilles til andre opgaver. De har også ofte en kortere tilbagebetalingstid og giver virksomheder mulighed for at øge produktiviteten, forbedre kvaliteten og hurtigere efterkomme skiftende kundekrav.

Optimér din automationsløsning

EoAT er altså vigtige for at få det optimale ud af din kollaborative robot. De er nemlig designet til at arbejde sikkert sammen med medarbejderne og så er de lette at programmere. De er omkostningseffektive, meget fleksible og lette at skifte, så de understøtter en kort tilbagebetalingstid og hurtige resultater.

Gibotech har et bredt netværk med nogle af de allerbedste leverandører af EoAT, så vi kan altid finde en løsning, der passer til din produktion. Hvis du gerne vil vide mere, så sender vi gerne en specialist ud og gennemgår din produktion sammen med dig, så I kan se, hvilken løsning der passer til din virksomhed. 

Du kan kontakte os her

 

 

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70760312
P nummer: 1002328137

Send til en kollega

0.031