23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Carsten Holm A/S tilbyder også serieproduktion

I Carsten Holm A/S kan vi meget mere, end du måske ved – udover vores brede sortiment af tætninger og pakninger tilbyder vi fx også serieproduktion af komponenter i plast og gummi.

Hos Carsten Holm A/S er vi eksperter i salg og produktion af tætningsløsninger, både standardløsninger og specialfremstillede løsninger, til vores kunder i både ind- og udland.

Vi råder over en stor og moderne egenproduktion, hvor vi blandt andet kan lave serieproduktion af forskellige gummi- og plastemner.

Stort råvarelager
Vi ligger altid inde med et stort udvalg af de mest almindelige råvarer. Se vores udvalg af materialer på vores hjemmeside.  Så vi kan producere langt de fleste typer gummi- og plastemner inden for kort tid.

Serieproduktion
Har du et gummi- eller plastemne, der skal serieproduceres, finder vi gerne den rette kommercielle løsning, der passer til dit behov. Vi har et indgående produkt- og materialekendskab, så vi kan hjælpe og vejlede dig om selv de mest komplicerede gummi- og plastemner. Kontakt vores tekniske afdeling på tlf. 62 62 52 55 eller på holm@carstenholm.dk – så hjælper vi dig i mål.

Om Carsten Holm A/S

  •  Virksomheden blev grundlagt af Carsten Holm i 1979.  I dag er den familieejede virksomhed overtaget af anden generation.
  • Carsten Holm A/S er ISO 9001:2015-certificeret. Virksomheden producerer og markedsfører standard- og specialpakninger til alle grene af dansk og international industri.
  • Virksomheden beskæftiger i dag 34 medarbejdere i Danmark og 10 medarbejdere i det kinesiske salgsselskab Holm Sealing Solutions Ltd.
Carsten Holm A/S
Kielbergvej 16
5750 Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK89490812
P nummer: 1002819901

Kontaktperson

Ulrik Holm
Direktør
uh@carstenholm.dk

Send til en kollega

0.047