23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Simpel og omkostningseffektiv emballage til industrien

Clip-Lok designer én-vejs emballageløsning med let håndterbarhed og opbevaring til NAVADANs højtryksrensere, der bruges i maritimindustrien.

Udstyr der bruges i maritimindustrien har høje kvalitetskrav, og pladsen på skibe er begrænset. Vores kunde NAVADAN er en af de ledende leverandører af renseudstyr, rengøringskemikalier samt håndværktøj til maritimindustrien. Clip-loks én-vejs emballage har simplificeret NAVADANS drift gennem let og hurtig side for side opbygning omkring deres maskiner ved brug af Clip-Lok QIK Clips®.

NAVADANS behov

NAVADAN har solgt rensekemikalier og udstyr til rensetanke samt cargo holds til tusinde danske og udenlandske skibe. Der bliver lagt stor vægt på kvalitet og innovation for konstant at levere nyt udstyr, der sikrer effektive løsninger for industrien. Med NAVADANs nye udstyr kan brugeren stå på bunden af skibets cargo hold og rense siderne i op til 20 meters højde med et tryk på op imod 180 bar.

NAVADANs kunder har høje krav til sikkerhed, kvalitet og pris. Deres produkter bliver transporteret med lastbil, fly og skib til havneterminaler over hele verden og forsinkelser eller skader er det sidste, der er brug for. En forsinkelse på et par timer kan betyde et tab på ti tusinde dollars. Dette stiller derfor høje krav til emballagen deres produkter transporteres i.

NAVADANs Supply Chain Manager, Valentin Kold Gundersen siger: “Vores slutbrugere er sømænd, og deres arbejdsplads er skibe i internationalt farvand med begrænset plads og tid. Det er nødvendigt med emballage, der er let håndterbare samt let at smide ud eller genbruge”. Yderligere var de på udkig efter emballage, der passede ind i deres eksisterende værdikædes processer.

Clip-Loks løsning

Clip-Loks Key Account Manager, Lars Vikkelsø, samlede information omkring NAVADANs drift og krav. Gennem tæt samarbejde udviklede og designede Clip-Loks salgs- og udviklingsafdeling en innovativ én-vejs emballage til NAVADANs nye højteknologiske højtryksrensere, der kan levere et tryk på op til 800 bar.

Emballagen er designet og skræddersyet til hver af NAVADANs forskellige produkter. Designet gør det let at placere det tunge udstyr på pallebunden, hvorefter emballagens sider kan opbygges enkeltvis omkring produktet ved brug af Clip-Lok QIK Plastic Clips®.

De unikke clips sikrer kassen og kræver intet værktøj under opbygning eller nedbygning. Clip-Loks emballage er udstyret med varmebehandlet softwood dunnage, der fastholder udstyret. Denne dunnage øger beskyttelsen af NAVADANs udstyr under transport.

Clip-Loks løsning er unik grundet den skræddersyede pallebund, hvilket muliggør håndtering af tunge produkter med en bred vifte af gaffeltrucks. Emballagen kan også sammenklappes og stables. Dette er optimalt ved opbevaring af emballagen på den begrænsede skibsplads.

Clip-Loks One-Way kasser er miljøvenlige, da alle kassens dele kan genbruges eller brændes for at genere elektricitet.

Valentin Kold Gundersen siger, NAVADAN har valgt at arbejde med Clip-Lok da: ”Clip-Lok er en seriøs og fleksibel partner der lytter til sine kunders behov. De har mødt alle vores krav. Selv når vi presser dem på kvalitet, pris og tid, formår de stadig at levere gang på gang.”

Kundens udbytte ved brug af Clip-Loks emballage:

  • Simpel og omkostningseffektiv samleproces
  • Ergonomisk og arbejdsmiljøvenlig pakkeproces
  • Intet behov for brug af værktøj
  • Ingen søm eller skruer

Afledt udbytte og fordele for slutbrugeren:

  • Let at håndtere
  • Simpel og omkostningseffektiv udpakning
  • Ergonomisk og arbejdsmiljøvenlig udpakning
  • Let at adskille emballage uden fare for at beskadige produkter
  • Let at stable og opbevare
  • Let at bortskaffe

 

Gratis rådgivning!

Book et møde med os!

Vil du vide mere? Kontakt os, så fortæller vi dig mere.

Key Account Manager
Lars Vikkelsø
Email: lvikkelsoe@clip-lok.com 
Tel: +45 26 32 02 60

Clip-Lok Simpak ApS
Solvang 25
3450 Allerød
Allerød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK17406434
P nummer: 1001280855

Send til en kollega

0.109