23948sdkhjf

Gemü præsentere deres kursusprogram

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gemü ApS

Kursusprogram inden for ventil-, måle- og reguleringsteknik udvidet yderligere og suppleret med onlinevarianter

Ventilproducenten GEMÜ i Ingelfingen i Baden-Württemberg har udvidet sit omfattende kursusprogram med aktuelle tekniske emner og nye undervisningsmetoder.

GEMÜ har udvidet sit kursusindhold med emnerne eksplosionssikring/ATEX og overfladeteknologi samt andre brancherelaterede applikationsemner. Producentuafhængige, tekniske grundkurser om materialeteknik, rørledningstilslutninger, måle- og reguleringsteknik samt ventilfunktionsprincipper og deres procesrelaterede udvælgelse tilbydes fortsat uændret

I alle kurser er fokus på brugsorienterede løsninger og praktisk relevans udvidet yderligere. Samtidig tilbyder et tretrins-indlæringskoncept alle deltagere forskellige behovstilpassede vidensniveauer. Det første videnstrin, Allrounder, henvender sig til nybegyndere inden for faget og personer, der skifter erhverv, samt medarbejdere hos anlægsplanlæggere og -producenter samt driftsansvarlige for anlæg og giver en velfunderet, generel viden.

Konceptet er udformet således, at også personer, der ikke er teknikere, med kurserne får et grundlag for yderligere faglig viden. Det andet videnstrin, Specialist, fokuserer på produkt- og funktionsviden inden for metode- og procestekniske ventiler samt måle- og reguleringsenheder. Workshops og praktiske øvelser på funktionsmodeller gør stoffet enklere især inden for reguleringsteknik og formidler en anvendelsesrutine, der skaber sikkerhed. Det tredje vidensniveau, Ekspert, henvender sig til den målgruppe, der har behov for omfattende, detaljeret viden. Et af hovedpunkterne i kurset er hurtig og målrettet fejlanalyse og fejlafhjælpning i anlæg. Derudover gør ekspertniveauet deltagerne i stand til at hjælpe deres kolleger i det daglige arbejde som personer med værdifuld viden.

De tekniske krav til virksomhedernes medarbejdere – og dermed også deres behov for undervisning – er selv i disse tider med Covid-19 næsten uændrede. Derfor har GEMÜ med kort varsel ændret sine arrangementer, så de også kan udføres online. Konceptet har vist sin værdi både i Tyskland og globalt, således at mange af kurserne nu som standard gennemføres online og er blevet en fast del af kursusprogrammet.

Onlinekurser er især et værdifuldt supplement i forbindelse med de emner, som kan gennemføres, uden at deltagerne er fysisk til stede – derudover er de ikke kun tidseffektive, men sparer også rejse- og overnatningsudgifter. GEMÜ har tilpasset konceptet for onlinekurserne, fordi deltagerne i dette format ikke kan bevare koncentrationen og modtageligheden i så lang tid som ellers. Derfor er onlinekurserne komprimeret til det væsentlige indhold og reduceret til en varighed på maksimalt 4-5 timer.

For driftsansvarlige og producenter af anlæg samt servicefirmaer har emnerne forebyggende vedligeholdelse og reparation vist sig at have en særlig værdi. Produkt- og brugerspecifik praktisk undervisning og kvalifikation for montører og deres tekniske kontaktpersoner er derfor de globalt set mest efterspurgte videreuddannelser hos GEMÜ.

Arrangementerne på tysk og engelsk afvikles på faste tidspunkter i undervisningscentret i hovedafdelingen i Ingelfingen-Criesbach. Efter aftale kan der dog også altid gennemføres lokale arrangementer, hvis det ønskes.

I forbindelse med onlinekurser, hvor deltagerne befinder sig i en anden tidszone, tilpasser GEMÜ kurserne til den lokale tid. På denne måde sikres det, at deltagerne kan få den bedste uddannelse og videreuddannelse i deres almindelige arbejdstid.

Interesserede kan finde yderligere informationer om GEMÜ og kursusprogrammer HER

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gemü ApS

Brydehusvej 13
2750 Ballerup
Danmark
Gemü ApS

Send til en kollega

0.063