23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Webinar: What's New in SOLIDWORKS 2021

Årets første What’s New 2021 launch event for de danske SOLIDWORKS-brugere. Se med på Edge-Teams gratis online seminar d. 22/10 & 23/10 og få et indblik i nye features og spændende funktionaliteter i SOLIDWORKS.


Utallige forbedringer

Endnu en gang har SOLIDWORKS tilføjet utallige forbedringer til den nye SOLIDWORKS 2021 version, der udvider funktionsdygtigheden og accelererer dine workflows. Efter stor efterspørgsel har SolidWorks øget deres fokus på præstation, pålidelighed og på at optimere tidligere arbejdsgange, så de virker præcis som du altid har ønsket, de skulle. 

Edge-Team præsenterer nye funktioner og features i SOLIDWORKS 2021 for dig på et online event. Deltag på et live webinar, hvor du får indsigt i softwarenyhederne i SOLIDWORKS og bliver parat til at udnytte de nye funktioner og features.
Der er naturligvis også mulighed for at stille spørgsmål til Edge-Teams specialister undervejs.

Edge-Teams SOLIDWORKS specialister har tilrettelagt et program, som er opdelt i 4 webinar.

Det er gratis at deltage. Du kan tilmelde dig og læse yderligere om de 4 What’s New Webinar her: SOLIDWORKS What's New 2021

Du kan også tilmelde dig via de links herunder:


What's New 2021 - Parts and Assemblies (Del 1 af 4):
Kom ind og hør mere om alle de forbedringer der er lavet i den nye SolidWorks 2021. I dette webinar ser vi på nyhederne indenfor part design (sheetmetal og weldments) og assemblies, samt hvilke forbedringer der er lavet i forbindelse med performance.

>> tilmeld her <<

 What's New 2021 - Drawings (Del 2 af 4):
Kom ind og hør mere om alle de forbedringer der er lavet i den nye SolidWorks 2021. I dette webinar ser vi på nyhederne indenfor tegninger og hvordan detail view nu tilbyder endnu flere funktioner for brugeren. Her vil vi også vise nyhederne indenfor MBD (Model Based Definition) og eDrawings.

>> tilmeld her <<

What's New 2021 - Add'ins (Del 3 af 4):
Kom ind og hør mere om alle de forbedringer der er lavet i den nye SolidWorks 2021. Dette seminar kommer til at omhandle de stærke forbedringer der er lavet i Visualize og Composer, samt de mindre tilføjelser der kommet til Routing og CAM.

>> tilmeld her <<

What's New 2021 - Simulering og PDM (Del 4 af 4):
Kom ind og hør mere om alle de forbedringer der er lavet i den nye SolidWorks 2021. I dette webinar ser vi på de nye tiltag indenfor Simulation, Flow Simulation og Plastics. Her vil vi også dykke ned i de meget interessante forbedringer PDM brugere nu også kan se frem til.

>> tilmeld her <<

 

EDGE-TEAM A/S
Muslingevej 38
8250 Egå
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27956254
P nummer: 1010670302

Kontaktperson

LKG
Lis-Linette Knoth Grand
lkg@edge-team.com

Send til en kollega

0.094