23948sdkhjf

CASE: Fra skydelære og gætværk til 3D scanning og fakta

| Medlemsnyhed | Indrykket af Zebicon A/S

Sådan bruger Ammeraal Beltech Modular 3D scanning til at kvalitetstjekke værktøjer og emner.

Ammeraal Beltech Modular er en af verdens førende producenter af plastmodulære bånd og kæder til intern transport, som anvendes i en lang række industrier heriblandt bil-, pap- og fødevareindustrierne.

For 2 år siden investerede de i den fuldautomatiske 3D scanner,  ATOS ScanBox 4105, som synliggjorde problemstillingerne i virksomhedens værktøjer og emner.

Kvalitetschef, Bjarke Nordtorp Jørgensen fortæller, ”Vi behøver ikke længere diskutere om tallene er rigtige, vi skal bare forholde os til fakta." 

Ammeraal Beltech Modular har alle årene anvendte skydelære og mikrometerskruer til at kvalitetstjekke virksomhedens emner. Men da Bjarke trådte til som kvalitetschef, kunne han se flere problemstillinger, som denne målemetode ikke kunne løse.

"3D scanneren tjente sig hjem på 6 måneder."

Læs hele casen om, hvordan Ammeraal Beltech Modular arbejder med 3D scanning og hvilket udbutte de har fået af investeringen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Zebicon A/S

Hedegårdsvej 11
7190 Billund
Danmark
Zebicon A/S

Billeder & videoer

Produktion af plastmodulære bånd og kæderAmmeraal Beltech Modular, plastmodulære bånd og kæderAmmeraal Beltech Modular, plastmodulære bånd og kæderAmmeraal Beltech Modular, støbeforme

Send til en kollega

0.094