23948sdkhjf

Sikkerheden er i top på Danmarks største elektronikmesse

| Medlemsnyhed | Indrykket af E-22

Når elektronikmessen E-21 løber af stablen på Odense Congress Center i februar 2021, er det med fokus på en tryg messeoplevelse. Messen bliver nemlig afviklet under konceptet: ”Clean & Safe”.

Sikkerhed frem for alt – det er præcis, hvad Odense Congress Center har haft i tankerne, da de udviklede ”Clean & Safe”. Konceptet er med til at sikre, at messer og andre arrangementer kan afvikles i trygge rammer, hvor alle detaljer er nøje gennemtænkt.

- Sikkerheden for vores gæster, udstillere og medarbejdere er en absolut førsteprioritet. Derfor har Odense Congress Center udviklet konceptet ”Clean & Safe”, der sikrer, at vi fortsat kan afvikle messer og arrangementer med mange deltagere – under helt trygge forhold, siger Søren Therkelsen, projektleder for E-21.

Tryghed kræver mere end håndsprit
Det nye koncept garanterer, at Odense Congress Center til hver en tid kan og vil overholde regeringens retningslinjer. Derudover indeholder konceptet også en række konkrete tiltag, der tager forholdsreglerne mod COVID-19 til næste niveau.

- Det handler ikke kun om at have håndsprit og afstandsmærkater på gulvet. Hele messeområdet bliver indrettet, så vi kan præsentere sikre forhold. Vi vil blandt andet have bredere gangarealer, tilbud om gratis værnemidler og dedikeret personale til at hjælpe gæsterne med at holde afstand og god hygiejne, siger Søren Therkelsen og fortsætter:

- Den her tid har netop understreget for os og vores udstillere, hvor stor værdi der er i, at vi kan mødes ansigt til ansigt. Udstillerne på elektronikmessen får en helt anden mulighed for at præsentere deres produkter, når deres kunder kan opleve produkterne og teknologien live. Det er ikke det samme over Zoom eller Teams.

Tryg messe er fælles ansvar
”Clean & Safe” konceptet handler dog ikke kun om, hvordan Odense Congress Center sikrer udstillerne, gæsterne og personalet i en corona-tid. Søren Therkelsen understreger, at en stor del af succesen bag en sikker messe, det er indsatsen fra udstillerne og gæsterne selv:

- Det er et fælles ansvar at skabe et trygt indendørsmiljø på elektronikmessen. Derfor indeholder ”Clean & Safe” også retningslinjer og forholdsregler til udstillere og gæster, som de skal følge, når de besøger messen. Vi kan skabe rammerne på Odense Congress Center, men vi har alle sammen et ansvar for hinandens sikkerhed.

Udstillerne på elektronikmessen vil derfor modtage en guide til de forholdsregler, de skal følge under opbygning, afvikling og nedtagning. Det skal være med til at skabe en ren, sikker og tryg messeoplevelse.

- Jeg er ikke i tvivl om, at vores udstillere vil hjælpe os med at skabe det bedste og mest trygge miljø på messen, og at vi nok skal komme i mål sammen. Lige nu er vores største udfordring faktisk, at vi oplever usikkerhed fra både gæster og udstillere, der er i tvivl om, hvorvidt de overhovedet må komme på messe, siger Søren Therkelsen.

Tvivl og misforståelser omkring forsamlingsforbud
Regeringens forskellige restriktioner, forbud og anbefalinger til danskerne har efterladt mange i tvivl om, hvor hvilke regler gælder. Tvivl om forsamlingsforbuddet er især en af de faktorer, der for alvor kan spænde ben for messeaktiviteterne.

- Du må gerne tage på messe, under de nuværende retningslinjer, siger Søren Therkelsen og fortsætter:

- ”Clean & Safe” er med til at sikre, at det er trygt at tage til messe på Odense Congress Center – og samtidig er det faktisk også tilladt. Der er ikke forsamlingsforbud for messer, og det er der rigtig mange, der ikke er klar over.

Flere kvadratmeter giver flere muligheder
Reglerne for messer er faktisk simple. Messeaktiviteter følger nemlig retningslinjerne for indkøbscentre, og et besøg på en messe kan derfor sammenlignes med, når kunder går rundt og shopper i flere forskellige butikker i et storcenter.

Det betyder, at det er antallet af kvadratmeter, der er afgørende for, hvor mange gæster, der må lukkes ind på en messe. Her har Odense Congress Center en stor fordel med hele 20.000 m2 under samme tag. 

- Størrelsen på hallerne og salene er et kæmpe plus. Det betyder, at vi kan sikre god afstand. Nøglen er jo, at vi fortsætter med at holde afstand og passe på hinanden. Heldigvis har Odense Congress Center faciliteterne og ekspertisen til at afvikle en sikker elektronikmesse, og det ser jeg rigtig meget frem til, slutter Søren Therkelsen.

Du kan opleve Danmarks største – og nu også mest sikre – elektronikmesse på Odense Congress Center fra den 9.-11. februar 2021.


Læs mere om alle tiltag samt ”Clean & Safe” retningslinjerne.

Ud fra konceptet ”Clean & Safe” er hovedingredienserne ved et messebesøg hos Odense Congress Center:

·         Brede gangarealer i hallerne

·         Pladskrav på 4 m2 pr. person (Odense Congress Center har over 20.000 m2)

·         Messen følger retningslinjerne for storcentre og stormagasiner

·         Gratis mundbind/handsker på forespørgsel til besøgende


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
E-22

Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Danmark
E-22

Billeder & videoer

E-21, elektronikmesse

Send til en kollega

0.063