23948sdkhjf

Massiv investering i TRUMPF maskiner!

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVN Pladeteknik A/S

Claus Andersen Rustfri Stål har udvidet maskinparken for at strømline og optimere maskinkapaciteten.

Derfor har firmaet udskiftet en ældre TRUMPF laser med den nye fiberlaser 3030 fra TRUMPF med en laserkilde på 6 kilowatt.

Højere effektivitet og lavere vedligeholdelsesomkostninger
Den nye TRUMPF fiberlaser har bidraget med mere automation, og så er den nye fiberlaser nemmere at betjene og har lavere vedligeholdelsesomkostninger.

Udskiftning af kun 2 år gammel kantpresse
Firmaet har ydermere valgt at udskifte en kun 2 år gammel kantpresse, af andet fabrikat, for at investere i en TRUMPF kantpresse 5320 med en pressekapacitet på 320 ton og 4 meters bukkelængde, så de nu råder over 3 TRUMPF kantpressere i deres maskinpark.

Opgradering af programmeringssystem - TruTops Boost
Firmaet, Claus Andersen Rustfri Stål, valgte samtidig også at opgradere deres programmeringssystem til det nye TruTops Boost. Et helt unikt software til 2D / 3D-design og udfoldning til programmering af laser-, stans- og kantpressemaskiner samt mulighed for ERP-integration. 

Industri 4.0
TruTops Boost er TRUMPFs indgangsvinkel til Industri 4.0., som sammen med TruTops Fab muliggør fuldautomatisk integration mellem maskiner og eksterne systemer.  Dette vil f.eks. kunne anvendes til automatisk ordre indgang og automatisk færdigmelding af ordre - direkte af TRUMPF maskinerne. Det vil også være muligt automatisk at trække statistikker for driften herunder MDA statistikker.   

Det geniale ved  TruTops Boost
Det geniale ved TRUMPF Tru Tops Boost er ifølge direktør Lars Jensen, at firmaet nu har et fælles styresystem.

”Før brugte vores operatører og programmører meget tid på at håndtere flere forskellige separate softwares og programmer til maskinerne. Det behøver vi ikke længere ved hjælp af TruTops Boost software".

Stor fleksibilitet
I TruTops Boost er det muligt at designe forskellige opgaver f.eks. bukning, skære- eller stanseopgaver, der alle er tilknyttet det samme emne, som skal bearbejdes på TRUMPF maskinerne.

Moderne maskinpark 
Claus Andersen Rustfri Stål råder nu over en top moderne maskinpark og med indførelsen af TruTops Boost har det betydet en kortere gennemløbstid i produktionen særligt, da firmaet hermed anvender automatisk import af ordre og produktionsfiler til programmeringen.  

Alle maskiner har samme software og taler det samme sprog, hvilket gør os stærkt konkurrencedygtige på mange forskelligartede opgaver, ifølge direktør Lars Jensen fra Claus Andersen Rustfri Stål , som ser lyst på fremtiden efter opgradering af maskinparken.

Er du blevet inspireret? 
Information om Software herunder TruTops Boost og Industri 4.0 samt applikationssupport.

Kontakt teknisk specialist
Brian Eriksen tlf. 43 24 55 37 eller bre@avn.dk
Peter Friberg tlf. 43 24 55 43 eller pef@avn.dk
Mads Lynge Strange tlf. 29 11 86 79 eller mal@avn.dk

Information om TRUMPF maskiner 
Jan Nielsen - Sjælland tlf. 40 38 44 74
Morten Dahl - Jylland tlf. 40 20 98 22

Få mere viden om AVN Pladeteknik - klik her  

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVN Pladeteknik A/S

Dalager 1
2605 Brøndby
Danmark
AVN Pladeteknik A/S

Send til en kollega

0.062