23948sdkhjf

Nyt samarbejde og patenterede løsninger

| Medlemsnyhed | Indrykket af GIBOTECH A/S

Gibotech og finske Flexmill i samarbejde om revolutionerende værktøj til automatiseret materialebearbejdelse

Flere og flere virksomheder ønsker at automatisere forskellige fremstillingsprocesser. Der er dog store forskelle i hvor meget de forskellige processer er automatiseret. For eksempel er mange svejseoperationer allerede fuldt automatiserede, mens automatiseringsniveauet for materialebearbejdning er relativt lavt. En væsentlig årsag er manglen på egnede værktøjer og metoder, der er nemme at implementere.

Nyt samarbejde og patenterede løsninger

Men værktøjer alene er ikke nok; det er vigtigt at forstå hele automatiseringsprocessen. Gibotech vil sammen med deres finske partner Flexmill gøre automatiseringsprocesserne lettere. Derfor lancerer Flexmill nu komplette Plug-and-Process værktøjssæt, værktøjsvekslere og procespakker samt en M-serie platform til Gibotech, så den fynske virksomhed nu kan tilbyde endnu flere løsninger til deres kundenetværk.

FlexGrinder værktøjsfamilien omfatter bælte, spindel og forskellige rundslibere, der er udstyret med kraftmomentsensor for bedre processtyring til at sikre højkvalitetsoverflader. Og for første gang introduceres FlexChanger-produktlinjens patenterede løsninger og metoder til skift af slibebånd og discs i Danmark. FlexChanger giver muligheden for at køre større serier eller længere perioder med ubemandet drift. Sammen med den indbyggede værktøjsveksling giver det maksimal fleksibilitet også ved mindre serier. Det betyder i sidste ende, at tilbagebetalingstiden forkortes, fordi det bliver muligt at minimere antallet af medarbejdere, der skal arbejde med manuelle opslidende processer.

- Flexmills filosofi er at samarbejde med kunden om at udvikle innovative løsninger til komplekse og krævende produktionsprocesser. Den filosofi passer rigtig godt til Gibotechs mission om at skabe værdi for mennesker gennem innovative, kundetilpassede løsninger, og vi forventer os meget af samarbejdet, lyder det fra Mikkel Bjerregaard, salgsdirektør i Gibotech.

Flexmill er en international højteknologisk vækstvirksomhed, der leverer intelligente og adaptive overfladebehandlingsløsninger til luftfarts-, bil-, energi- og marineindustrien, der betjener nogle af verdens største virksomheder. Flexmill har specialiseret sig i krævende overfladebehandlings-applikationer som polering, afgratning, slibning, lasermærkning, osv. Disse applikationer er alle designet til at øge kundernes produktivitet og produktkvalitet, sænke produktionsomkostningerne og forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø.

Flexmill tilbyder løsninger til en lang række forskellige applikationer i både tørre og våde behandlingsmiljøer. Den finske virksomhed udvikler konstant værktøjsteknologier, procesmoduler og metoder, hvoraf mange er patenterede.

www.flexmill.fi

Gibotech har næsten 40 års erfaring med at udvikle automationsløsninger, der hjælper med at optimere produktionsmetoder og øge kundernes konkurrenceevne. Gennem årene har Gibotech skabt tætte relationer til verdens førende maskinleverandører, som udgør et solidt fundament, når der udvikles skræddersyede automatiseringsløsninger. Et team af dedikerede specialister giver kunderne kompetent vejledning, når de udvikler den bedste løsning til deres produktionsprocesser. Med afgørende viden, erfaring og udvikling af alt fra enkeltstående maskiner til komplette løsninger er Gibotech en innovativ samarbejdspartner, der skaber værdi for mennesker gennem innovative skræddersyede automatiseringsløsninger.

www.gibotech.dk

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
GIBOTECH A/S

Datavej 15
5220 Odense SØ
Danmark
GIBOTECH A/S

Billeder & videoer

Gibotech og finske Flexmill i samarbejde om revolutionerende værktøj til automatiseret materialebearbejdelseGibotech og finske Flexmill i samarbejde om revolutionerende værktøj til automatiseret materialebearbejdelseGibotech og finske Flexmill i samarbejde om revolutionerende værktøj til automatiseret materialebearbejdelse

Send til en kollega

0.079