23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Autoscan-Inspec 3D scanner

Ny fuldautomatisk 3D-scanner med høj nøjagtighed, høj detaljegrad og høj effektivitet. Scanneren er så kompakt at den kan stå på et skrivebord.

SHINING 3D lancerede i foråret en automatisk desktop 3D-inspektionsscanner - AutoScan-Inspec 

Den fuldautomatisk 3D-inspektionsscanner, har en innovativt integrerer 3D-scanning med høj nøjagtighed og 3D-inspektion. Scanneren er meget brugbar indenfor plast og metal industrien, finmekanisk, 3d printning, designere, konstruktører af mindre emner, smykkedesignere og sågar tandlæger. Alle til inspektion, kvalitetskontrol, omvendt konstruktion, produktdesign m.m.

Den er designet til at forbedre effektiviteten af scanning af små og komplekse dele. Inspec har intuitiv brugergrænseflade, nem betjening og AI intelligent scanningsalgoritme og bringer forestillingen om automatisk + inspektion i fuld størrelse til virkelighed.

Autoscan-Inspec er så nøjagtig at den kan benyttes ved kvalitetskontrol

Den avanceret blålys 3D-scanningsteknologi giver en nøjagtigheden inden for 10μm, sikre et højt nøjagtighedsniveau, der kræves ved kvalitetskontrol.

Den højdetaljerede scanning skaffes bl.a. ved hjælp af et dual 5 mega pixel camera. Derudover kan man fremskaffe en komplet scanning  med et klik, da Autoscan-lnspec-benytter sig af en  3-akset automatisk drejeskive til flervinkelscanning.

Softwaren Ultrascan er specielt skabt af SHINING 3D til industriel anvendelse. Denne byder på brugervenlige interface og nem betjening, som giver brugeren mulighed for at ubesværet eksportere 3D-data til CAD / CAM system som Geomagic Kontrol X, Design X, ZBrush, polyworks og osv.

Læs mere om autoscan her: 

Autoscan-Inspec

Eller kontakt os:
Mail: mail@mtsranders.dk
Tlf: 86448802

 

 

 

MTS Randers A/S
Messingvej 45
8940 Randers SV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18347539
P nummer: 1003437148

Kontaktperson

Maria Frambo
Administrations ansvarlig
+45 8644 8802 maria@mtsranders.dk

Send til en kollega

0.032