23948sdkhjf
Del siden
Annonce

GARANT digital skydelære HCT

Det første værktøj fra den nye produktfamilie „Hoffmann Group Connected Tools“ sender data pr. Bluetooth til smartphone-app, tablet eller PC

Med deres nye produktfamilie „Hoffmann Group Connected Tools (HCT)“ fremskynder Hoffmann Group digitaliseringen på værktøjsområdet. Udbuddet omfatter Bluetooth-kompatible værktøjer, Sende måleværdier ved at trykke på knappen direkte til en PC-anvendelse som f. eks. Excel, en tablet eller den nyudviklede HCT-smartphone-app. Som første HCT-kompatibelt produkt kommer GARANT digital skydelære HCT IP67 med Bluetooth-tilslutning på markedet. Dette værktøj kan også fås som dybdeskydelære. Den gratis HCT-App står fra dags dato parat til download i App Store og på Google Play. 

De nye Hoffmann Group Connected Tools forbinder den analoge og digitale værktøjsverden uden ekstra software eller dongle. Værktøjerne sender måledata pr. Bluetooth over en afstand på op til 15 meter og gør således dokumentationen specielt komfortabel. Samtidig forbedrer du kvalitetsmanagementet, fordi der ikke opstår fejl pga. manuel dataoverførsel. 

Til anvendere, der sætter særligt pris på at kunne arbejde mobilt, har Hoffmann Group ekstra udviklet HCT-Smartphone-Appen. Denne giver en oversigt over op til otte HCT-værktøjer. Den gemmer pålideligt nyregistrerede måleresultater og tillader eksport af måledata inklusive værktøjsnavn, måledato, enhed og målværdi i CSV-format til viederebearbejdning i en enhver PC-anvendelse som f.eks. Excel eller Word. Desuden kan også app værdierne både vises i det metriske system og også i  Inch. 

Den nye GARANT digital skydelære HCT IP67 har ikke kun raffinerede funktioner men også et fremragende design. Det har juryen ved de renommerede Red Dot Awards bekræftet i 2019. GARANT digital skydelære IP67 har et stort LCD-display, hvor måleværdierne vises i en letlæselig størrelse på 11,5 millimeter. Målesystemet er integreret i en klart struktureret ædelstålenhed, der omgives af en ergonomisk formet Corpus med Santoprene-overflade. Det giver den nødvendige grip til arbejdet i støvede, våde eller fedtede omgivelser. Efter 10 minutter skifter systemet automatisk til strømsparemodus. Med en kort bevægelse aktiveres det med det samme igen og den sidste måleværdi samt nulpunktet vises. Det sparer energi. Værktøjet opfylder beskyttelsestypen IP67 og er beskyttet mod støv, vand, kølemiddel og olie.

Hoffmann Group Danmark

Hoffmann Group
Herbert-Ludwig Str. 4
28832 Achim
Tyskland
CVR nummer: DE812098341

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047