23948sdkhjf

Formstøbt gummi hitter igen!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Gummi Industri A/S

Formstøbt gummi giver utallige anvendelsesmuligheder og bliver benyttet i større eller mindre grad indenfor stort set alle tænkelige brancher og industrier.

Hos Dansk Gummi Industri er vi eksperter indenfor gummiprodukter og udvikler specialfremstillede løsninger til kunder i både ind- og udland. Med baggrund i vores mangeårige erfaring med gummi, producerer Dansk Gummi Industri gummiemner i et utal af former, størrelser og kvaliteter. Med udgangspunkt i kundens behov for funktionalitet, slidstyrke og fleksibilitet, tilbyder vi individuelle løsninger indenfor formstøbt gummi, der opfylder konkrete krav og behov. Eller sagt på en anden måde; Har du brug for en løsning i formstøbt gummi, er du kommet det rette sted. 

Formstøbt gummi – den rigtige løsning
Hos Dansk Gummi Industri tilbyder vi formstøbte gummi-emner i både små og store seriestørrelser samt i flere forskellige gummimaterialer. I udviklingsprocessen lægger vi stor vægt på afdækning af behov, rådgivning, muligheder og valg af det bedst mulige materiale til at opnå den optimale løsning. Ønsker du formstøbte emner i gummi med indstøbte metalemner, hvor unikke egenskaber fra både gummi og metal forenes, tilbyder vi desuden stærke og holdbare løsninger. Hvad end der er tale om aluminium, stål eller messing.

Vi tilbyder blandt andet miniature-emner udført i gummi, komplekse formdele, membraner og ventiler samt gummi-metal støbninger og andre støbte gummiartikler. Afhængigt af materialet og produktionsmetode, er der stort set ingen begrænsninger for størrelsen af de gummiprodukter vi kan producere.

Vil du vide mere?
Ønsker du at vide mere om vores mange løsninger inden for formstøbte emner, er du velkommen til at kontakte en af vores specialister for mere information. Vi er blandt landets foretrukne producenter af gummi- og polyuretanløsninger, som alle bliver udviklet og fremstillet på vores egen fabrik i Kolding. Vores erfarne og engagerede medarbejdere vejleder og hjælper gerne med at udvikle den optimale løsning til dine behov.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Gummi Industri A/S

Profilvej 18
6000 Kolding
Danmark
Dansk Gummi Industri A/S

Send til en kollega

0.078