23948sdkhjf

Seritronic skaber grobund for forsat vækst

| Medlemsnyhed | Indrykket af Seritronic A/S

Seritronic indtræder nu for alvor det tyske marked med ansættelse af Marco Sukup som Area Sales Manager i Tyskland.

Marco Sukups opgave bliver at varetage virksomhedens tyske kunder samt udbygge det tyske marked. Ansættelsen sker for at sikre kunderne har en lokal kontakt i nærheden, samt at styrke og udbygge de personlige relationer mellem Seritronic og kunderne. Det er afgørende for Seritronic at kunne tilbyde værdifuld rådgivning og information, hvorfor Marco Sukup bliver støttet af et tysk salgsteam bestående af direktør Hans Henrik Pedersen, teknisk salgskoordinator Lasse Vaabengaard samt nyansat salgskoordinator Karina Guldmann Grøn. Teamet ses på ovenstående billede fra venstre til højre. Dermed har virksomheden sat kurs mod at skabe et endnu større kendskab til Seritronic syd for grænsen.

Det er dog ikke første gang, at den danske nordjyske virksomhed har kigget udover landets grænser. I 2015 åbnede Seritronic et salgskontor i Sverige, der er blevet til et veletableret samlingspunkt for nye udviklingsprojekter indenfor betjeningspaneler, displays og box building – ikke kun i Sverige, men også Finland og Norge. Dertil hører at virksomheden i sin spæde start etablerede et tæt samarbejdsarbejde med asiatiske produktionsvirksomheder. Dette betyder, at Seritronic er producent og leverandør fra et styk til større serieproduktioner. Overnævnte tiltag har gennem årene haft en positiv medvirkning til, at Seritronics eksportandel i dag udgør 58 % af den samlede omsætning.

En forklaring på virksomhedens stigende vækst og eksportandel kan findes i Seritronics dna, som er mennesker og det personlige møde. Derfor er Seritronic aktiv i marken med kundemøder med respekt for de forbehold, man skal tage for covid-19. De kundenære relationer betragtes af Seritronic som en vigtig del af at kunne medvirke i udviklingsprojekter af såvel nye som eksisterende produkter.

”Med de allerede implementerede tiltag samt flere på vej, glæder vi os til at forsætte udvikling af Seritronic samt en endnu større internationalisering” udtaler direktør Hans Henrik Pedersen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Seritronic A/S

Juelstrupparken 8
9530 Støvring
Danmark
Seritronic A/S

Send til en kollega

0.094