23948sdkhjf

Vil du se en AGV, der kan flytte 40 ton spindler dagligt?

| Medlemsnyhed | Indrykket af QRS A/S

KUKA KMP 1500, der var den første af sin art i Skandinavien, fejrer 1 års fødselsdag i produktionen ved Linak A/S. AGV'en er en selvkørende enhed med et integreret QRS udtrækssystem, der flytter op til 40 ton spindler dagligt.

Hos Linak A/S gør man en ekstraordinær indsats for at sikre et godt arbejdsmiljø og skåne de ansatte for nedslidende arbejde. Derfor har man valgt at automatisere tunge løft af udtræksstænger, man tidligere har udført manuelt med vogne.

QRS leverede en KUKA KMP 1500, der er en selvkørende enhed, med et integreret QRS udtrækssystem, som kan trække skuffer med gevindstænger ud af reoler, føre dem rundt i produktionen og hen til montagelinjen.

Den selvkørende AGV, som Linak har døbt Marie, har netop fejret 1 år fødselsdag, hvor den har flyttet op mod 40 ton spindler dagligt. Ikke alene transporteres det tunge materiale nemt og sikkert rundt i produktionen, Marie kan også holde styr på lagerstatus og materialeplacering samtidig med, at der sikres en nøjagtig materialestrøm. 

Udover at have øget sikkerheden for medarbejderne har Linak A/S også oplevet, at fejlraten er reduceret, da flere processer nu er computerstyret. 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
QRS A/S

Damsbovej 19
5492 Vissenbjerg
Danmark
QRS A/S

Billeder & videoer

Robot,kuka,automation,robotautomation,qrs,qrsautomation,industrielautomation,produktion, robotsRobot,kuka,automation,robotautomation,qrs,qrsautomation,industrielautomation,produktion, robotsRobot,kuka,automation,robotautomation,qrs,qrsautomation,industrielautomation,produktion, robotsRobot,kuka,automation,robotautomation,qrs,qrsautomation,industrielautomation,produktion, robots

Send til en kollega

0.079