23948sdkhjf

Ekstremt korte responstider

| Medlemsnyhed | Indrykket af Beckhoff Automation ApS

- og flere samplingprocesser i én kommunikationscyklus.

Det højtydende multiakse-servosystem AX8000 fra Beckhoff har en ekstrem høj dynamik og meget korte responstider. Motorstrømmen scannes i μs og EtherCAT cyklus er 62,5 μs.

Ved hjælp af oversamplingteknologi kan procesdataene nu scannes flere gange i én kommunikationscyklus og overføres til controlleren via EtherCAT.

Med det højdynamiske EtherCAT-baserede servosystem AX8000 kan der for hver 62,5 μs overføres nye setpunktsværdier fra motion controlleren i industri-pc’en til servodrevet. Sammenlignelige kontrolsystemer opererer oftest kun med 1 ms cyklustid. Nu understøtter AX8000 også oversamplingteknologi, som kendes fra Beckhoff EtherCAT-I/O‘er.

Denne teknologi gør det muligt at indsamle procesdata flere gange i én kommunikationscyklus med en oversamplingsfaktor på op til 128 og overførsel af alle data i en række via EtherCAT. Således kan controlleren transmittere adskillige setpointpositioner eller hastigheder til drevet i én kommunikationscyklus, som drevet så følger. Desuden kan målte variabler registreres flere gange i drevet og de lagrede værdier kan stilles til rådighed for controlleren i én cyklus. På denne måde kan f.eks. et diagram i TwinCAT Scope View ses i endnu finere opløsning.

Synkronisering med andre drev – med og uden oversampling-funktionalitet er også muligt. Oversamplingmetoden anvendes i præcisionsforarbejdningsmaskiner samt i andre maskiner og systemer, hvor en evaluering af højopløste måleværdier er et teknologisk krav.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Beckhoff Automation ApS

Birkemose Allé 25
6000 Kolding
Danmark
Beckhoff Automation ApS

Send til en kollega

0.143