23948sdkhjf

Vil du se en robot skifte værktøj i en CNC maskine?

| Medlemsnyhed | Indrykket af QRS A/S

Mange virksomheder bearbejder emner med høj kompleksitet. En af disse er MillPart A/S, der har fremtidssikret deres produktionsanlæg med en QRS løsning, der både skifter palletter og værktøjer. Løsningen sikrer ubemandet drift i mange timer.

MillPart A/S producerer nogle meget komplekse, hydraulikrelaterede emner med ekstraordinært fokus på kvalitet og nøjagtighed, der skal bearbejdes med adskillige værktøjer i CNC maskinerne. 

Derfor har QRS netop leveret en robotløsning, der blandt andet består af en 120 kg KUKA robot, som er monteret på en 6 meter lang køreskinne. Dette giver robotten mulighed for at servicere 2 forskellige CNC maskiner, og denne løsning kan lagre  25 palletter samt supplere de værktøjer, maskinerne selv råder over, med yderligere  60 værktøjer.

Operatøren placerer råemner og værktøjer i ladestationen, hvorefter robotten sørger for at placere disse på passende pladser i anlæggets reoler. Herefter kan robotten servicere begge CNC maskiner og skifte værktøjet heri, så emnerne bearbejdes med de rette værktøjer. Dette kombineret med palletteskiftet sikrer ubemandet drift i mange timer. 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
QRS A/S

Damsbovej 19
5492 Vissenbjerg
Danmark
QRS A/S

Billeder & videoer

robot, automation, industriel, produktion, cnc, QRS

Send til en kollega

0.08