23948sdkhjf

DEN RIGTIGE LEASINGLØSNING handler om meget mere end pris

| Medlemsnyhed | Indrykket af Leasing Fyn

Hos Leasing Fyn tror vi på, at leasing handler om mere end bare pris. Det handler om at finde den bedste løsning. Og en leasingaftale er meget mere end ”bare” en pris.

Hos Leasing Fyn er vi nysgerrige og oprigtige interesserede i at lære jeres virksomhed at kende. I dialogen med vores kunder forsøger vi at sætte os så meget ind i kundens virkelighed som muligt for på den måde, kan vi bedst hjælpe. Jo mere åben og ærlig dialog vi kan have med vores kunder jo bedre – det er vores indgangsvinkel til forretninger. Vi vil eksempelvis rigtig gerne have indsigt i jeres  eksisterende finansielle aftaler, se jeres regnskaber og  tage en god snak om jeres udfordringer og behov.

Hvis du er interesseret i at læse mere om, hvordan vi hjælper virksomheder med leasing så klik på linket her:

Hos Leasing Fyn finder vi altid den bedste løsning

I artiklen fortæller vores finansieringskonsulent Nellie Heilskov Sørensen (foto). Nellie er konsulent på Sjællland for vores transport- og industrikunder.  

I vores afdeling for Transport- og industrikunder sidder 15 medarbejdere, der alle er klar til at servicere dig som kunde - hvis du er interesseret, så kan du finde dem her:

Leasing Fyns team når det gælder Transport- og industrikunder

 

Følg os på LinkedIn og få nyheder løbende: 

Leasing Fyn på LinkedIn


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Leasing Fyn

Bondovej 1
5250 Odense SV
Danmark
Leasing Fyn

Send til en kollega

0.078