23948sdkhjf

Dækker hele produktionsprocessen med én teknologi

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scanmaster ApS

Dispensering af små og meget små mængder med volumetrisk præcision og hastighed udgør ofte store udfordringer for virksomheder inden for medicinsk teknologi, bilindustrien, elektronik, biokemi og fotonikindustrien.

Det er ikke ualmindeligt, at industrielle fremstillingsvirksomheder integrerer forskellige doseringssystemer fra forskellige leverandører i deres linjer for at imødekomme de kemiske og fysiske egenskaber af alle materialer, der skal blandes og dispenseres. Preeflow-mærket, hvis dispenseringsteknologier kan behandle både silikoner, klæbemidler, fedtstoffer, olier, harpikser, tætningsmidler eller pastaer og meget mere i det i øjeblikket bredest mulige spektrum, fungerer pålideligt og præcist selv ved ekstremt høje cyklushastigheder.

En-komponentsdoseringssystemer (eco-PEN), spraydispensere (eco-SPRAY) og to-komponentvarianter (eco-DUO) er baseret på driftsprincippet for progressive hulrumspumper. De er lige så velegnede til manuel betjening som til fuldautomatisk brug. Det såkaldte endeløse stempelprincip sikrer pulsationsfri og ren volumetrisk dispensering, og dispenserne kan levere materiale med varierende viskositet uændret gennem hele processen.

Ovennævnte produkter tilpasses løbende af et internt forsknings- og udviklingsteam til en stadig bredere vifte af industrielt forarbejdelige materialer under hensyntagen til parametre som materialesammensætning og dens viskositet. Dispensering af klæbemidler - lyshærdende, termohærdende, anaerob, forskydningsfølsom - er lige så enkel som påføring af loddepasta, påføring af termopasta eller dispensering af LED-harpikser, for blot at nævne nogle få. Den programmerbare sugeffekt garanterer et rent, kontrolleret trådbrud med ethvert materiale uden dryp.

Én løsning til hver dispenseringsopgave

De forskellige systemer er designet specifikt til forskellige industrielle opgaver.

Ligesom de to dispensere er spraydispenser baseret på et roterende, fuldstændigt presstæt forskydningssystem. Definerede rotorbevægelser i rotoren forskyder materialet volumetrisk i statoren og transporterer det ind i et processorstyret sprøjtekammer med lavt flow, hvor præcis forstøvning og sprøjtning finder sted. Spraydispenseren kan bruges i manuel eller automatiseret tilstand ved hjælp af materiale med lav til høj viskositet til at skabe en veldefineret kant og med minimal oversprøjtning, som kan forstøves enten kontinuerligt eller sporadisk. Se video af spraydispenseren her

1-komponentdispenseren er designet til enkeltkomponent væskedispensering. Præcis dispensering af vandige til pastaagtige væsker er mulig i selv de mindste mængder. Det tekniske design gør det muligt at bruge en-komponentdispenseren uafhængigt af viskositetsudsving og sikrer en ren dispensering - i manuel betjening, som en stationær enhed eller automatiseret via en styreenhed. Se video af 1-komponentdispenseren her. 

Med 2-komponentdispensere kan der vælges systemer til traditionel behandling af forskellige tokomponentmaterialer eller en model, der er teknisk tilpasset kravene til materialer, som er ekstremt vanskelige at blande. Den klassiske 2-komponent dispenser fås i tre designs, bestemt af den mængde, der skal dispenseres. Påføring sker enten via statiske mikserelementer, hvor de to komponenter blandes inden påføring. Eller - perfekt til alle tyktflydende to-komponentmaterialer, der er vanskelige at blande - via en blandekapsel med optimeret frivolumen. Se video af 2-komponentdispenseren her.

Strømlinet lager og reducerede serviceomkostninger

De ovennævnte teknologier kan bruges som enkeltstående enheder eller i henhold til kravene i en produktionslinje gennem hele processen. Alle systemer har det samme kontrolsystem med integreret trykovervågning og muliggør indstilling af doseringsmængder, blandingsforhold og endda dispenseringstid. Hver styreenhed er kalibreret, og de forskellige funktioner parametriseres via et standardiseret terminalprogram. Et integreret motorovervågningssystem fungerer som en overbelastningsbeskyttelse for dispenserne og kan behandle fejlmeddelelser og videregive dem til et højere niveau, hvis det kræves. 

Hvis producenter bruger de forskellige dispensere på forskellige stadier i en proces, såsom traditionel limning og den efterfølgende sprayforsegling, drager de fordel af det samme aktive princip i begge procestrin og investerer dermed i procespålidelighed gennem homogene strukturer. Endelig kan brugen af systemer fra ét mærke forenkle opbevaringen af forbrugsvarer og reservedele betydeligt. Planlægningen af service bliver meget lettere, når du bruger den samme teknologi og det resulterer i sidste ende i en reduktion af vedligeholdelsesomkostninger. 

 Har du spørgsmål til vores Preeflow-udstyr, så kontakt os gerne på info@scanmaster.dk eller på tlf. 4582 8090.

SCANMASTER 
Scanmaster er Skandinaviens mest udviklings- og serviceorienterede leverandør af unikke doseringsløsninger til ethvert industrielt behov i rette tid og kvalitet.

Du har behovet, vi har løsningen!

www.scanmaster.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scanmaster ApS

Svogerslev Hovedgade 48
4000 Roskilde
Danmark
Scanmaster ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.079