23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Wow! Vilken anmeldelse for DATRON neo

DATRON neo gør det let at komme i gang med højhastighedsfræsning. DATRON neo blev udviklet, så flere virksomheder og brugere har mulighed for adgang til at producere med højhastighedsfræsning

Let at komme i gang
DATRON neo gør det let at komme i gang med højhastighedsfræsning. DATRON neo blev udviklet, så flere virksomheder og brugere har mulighed for adgang til at producere med højhastighedsfræsning uden behov for flere års erfaring og viden som maskinist / operatør.

Anmeldelse på youtube

Enkelt og klart
DATRON neo har et simpelt og tydeligt softwaredesign med selvforklarende ikoner og realistisk 3D-grafik. Derudover er der en kameraassisteret opsætning, der udføres med "swipe" -bevægelser. DATRON neo har en "run screen", der konstant viser maskinens aktuelle status. DATRON neo har et design, der gør det let at få adgang til og også se hele arbejdsområdet via maskinens frontdæksel. Ikke kun dette, DATRON neo passer ind gennem en standarddør, og i 2016 vandt DATRON neo Reddot Award.

CAM-software
DATRON neo er kompatibel med førende CAM-udbydere.

Installation og træning via live stream
I en udfordrende periode for os alle, hvor Covid-19-viruset gør det for os, har vi ikke haft mulighed for at besøge vores kunder for at udføre installation og træning på stedet. I stedet for sammen med vores nye DATRON neo-kunder udførte vi både installation og træning via live stream, og efter cirka 1-2 dages installation og 2 dage begyndte træning i maskine og software, så vores nye kunder var "i gang" med det producere dine egne detaljer.

Book en personlig demo / Live-stream demo, og vi viser enkelheden med DATRON neo og softwaren Next.
Du får din egen tid til spørgsmål og tanker, og vi viser og forklarer. Kontakt: Mattias Tetzlaff, 040-536616


SOLECTRO AB
www.solectro.se

 

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
CVR nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Send til en kollega

0.032