23948sdkhjf

Nye strømforsyninger fra Schneider Electric

| Medlemsnyhed | Indrykket af Schneider Electric Danmark A/S

Modicon Power Supply: En stærk kombination af høj kvalitet, kompakt design og høj ydelse

Schneider Electric opgraderer sortimentet og introducerer Modicon Power Supply - en ny produktfamilie af strømforsyninger til PLC'er, HMI-paneler og andre komponenter i industrielle applikationer.

Det nye sortiment erstatter det tidligere Phaseo-sortiment og omfatter to serier: Modular og Optimized, som tilsammen dækker langt de fleste behov for stabil strømforsyning i applikationer af enhver størrelse.

Modicon Power Supply byder på et opdateret design i mørkegrå og er desuden kendetegnet ved et robust design. De nye strømforsyninger kan operere i helt op til 70 grader celsius og har desuden ekstra beskyttelse af printkortet mod støv og kemikalier, hvilket gør dem velegnede til brug i hårde miljøer.

Hertil kommer en meget høj kvalitet med stabilt output og indbygget beskyttelse mod overbelastning, kortslutning samt over- og understrømme.

Modular-serien: Samme formfaktor som automatsikringer

Enhederne i den meget kompakte Modular-serie har samme formfaktor som fx automatsikringer og kan derfor monteres på både DIN-skinne og på ramme eller plade. Modicon Modular Power Supply fås i varianter til 5, 12 og 24V med effekt på 10, 15, 30 og 60W.

Optimized-serien: Til mere effektkrævende udstyr

I applikationer med mere effektkrævende udstyr er Modicon Optimized Power Supply det oplagte valg. Disse enheder er lidt større og fås i varianter til 12, 24 og 48V og effekt fra 50 og helt op til 480W.

Sådan gør du

Tilslutning af forsyningsspænding til de nye Modicon Power strømforsyninger sker i bunden, mens afgangene er placeret i top med op til seks terminaler - alt efter model.

Flere af varianterne har potentiometer på fronten til finjustering af udgangsspænding for at kompensere for spændingstab ved længere kabelføringer.

 

Find det nye sortiment her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Schneider Electric Danmark A/S

Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Danmark
Schneider Electric Danmark A/S

Send til en kollega

0.078