23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Når Messebesøg er forbudt af HR

eller du gerne vil skåne familien og den lungesyge siameserkat, så er det godt at Pepperl+Fuchs rullende messe ”demobussen”, kan komme på besøg hos dig under helt Corona-sikrede forhold.

Så benyt lejligheden til at kombinere en mundfuld frisk luft med ny inspiration til dit automations/IoT-design eller Ex-projekt.

Kom ind og se vor nye pult som kombinerer mange teknologier: en lille robot flytter varer mellem to transportbånd understøttet af RFID, 2D Kodelæser, og suppleret med intelligente lysgitre, kontaktløs positionering via 2D-kodebånd og andre sensorer, alt IoLink opkoblet i et Industry 4.0/IoT-miljø

Desuden viser vi vores attraktive mannequin som er fuldt udstyret til indsats i Ex-område med hjelmkamera (også termisk), tablet, headset, smartwatch, smartphone. Få en snak om det øvrige mobile Ex-tilbehør som stregkode og RFID-læsere, bluetooth beacon mm.

Derudover er der som billederne viser en bred portefølje af produkter fra de nye innovative sikkerhedssensorer uden dødbånd til Ex-sikre kabelforskuninger.

Kontakt os allerede nu på info@dk.pepperl-fuchs.com eller tlf. 70104210, så du er sikker på at få den tid, du foretrækker. Vi kører øst for Storebælt i uge 43 og 44 og vest for Storebælt uge 45 og 46.

Pepperl+Fuchs A/S
Kirkebjerg Allé 90
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13387540
P nummer: 1000554405

Send til en kollega

0.032