23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Smedene snart ind i det nye domicil

Hos Vestjysk Rustfri Montage ApS i Varde er byggeriet af det nye domicil i fuld gang. Snart flytter holdet af smede ind i den første del af byggeriet.

Brian Bloch forøget omsætningen væsentligt og mange nye medarbejdere er kommet til, siden han overtog Vestjysk Rustfri Montage.

Nu er byggeriet af en ny "fremtidsfabrik" er i fuld gang.  Sammen med en god flok af lokale og udefra kommende håndværkere skrider byggeriet planmæssigt frem, og Brian har selv taget del i byggeriet. Gravearbejdet har han nemlig klaret selv, med sin egen gravmaskine.

Aktiviteterne bliver samlet på et sted
Byggeriet af det nye domicil skal samle værksteder, lager og kontorfaciliteter under et tag - mod idag flere lokationer rundt omkring i Varde. I alt 4600  kvm. bygges der. En del af kontorerne er nu taget i brug - og indenfor få uger flytter smedene ind i nogle af hallerne.

Mange opgaver og flere medarbejdere på vej
Vestjysk Rustfri Montage står med en lang række spændende opgaver som skal løses for kunderne, og derfor er der løbende ansat flere medarbejdere. Blandt andet en ekstra projektleder - og lige nu er jagten gået ind på flere smede. De nye faciliteter giver også mulighed for at løse flere og større opgaver.

Se mere på vrm.dk/job

Vestjysk Rustfri Montage ApS
Møbelvej 11
Glarmestervej 3-5
Tømrervej 3
6800 Varde
Varde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34221952
P nummer: 1017454605

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062