23948sdkhjf

Søger du sparring vedr. DS 21001?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

- Gratis online netværksmøde om DS 21001 standarden for jernbanesikkerhed og infrastrukturarbejde

Banedanmark vil i deres udbud og kontrakter henvise til, at leverandører skal leve op til DS 21001 standarden for jernbanesikkerhed og infrastrukturarbejde. Standarden er nu frigivet og kan købes hos Dansk Standard.

”Jeg er rigtig glad for, at ledelsesstandarden for jernbanesikkerhed er udgivet, og at hele branchen har bakket så flot op om arbejdet med at udarbejde den. Ledelsestandarden bliver en markant ændring af måden vi kan arbejde sammen om jernbanesikkerhed på, og jeg har store forventninger til at ledelsesstandarden bidrager til yderligere professionalisering af branchen. Jeg ser også frem til, at ledelsesstandarden vil styrke den risikobaseret tilgang til arbejdet med jernbanesikkerhed i hele leverandørkæden,”- Hakon Iversen, Adm. Direktør, Banedanmark

Derfor vil vi gerne udvide vores allerede afholdte webinar med et (gratis) online netværksmøde den 22. september kl. 13-15, hvor du kan få svar på eventuelle spørgsmål i forbindelse med en kommende certificering til DS 21001 uanset, hvilket udgangspunkt du/I som organisation måtte have. Har du ikke deltaget i webinaret, får du også adgang til en optagelse af dette, når du tilmelder dig netværksmødet.

I forbindelse med mødet, vil vi åbne op for en dialog omkring, hvorvidt der er et behov for en netværksgruppe til løbende opdatering og tolkning af standarden. Netværksgruppen vil da fungere som en aktiv støtte til jeres kommende certificering, og det vil være nemt at deltage i møderne, idet de vil afholdes via Teams.

Læs mere om netværksmødet...

Læs mere om standarden...

Spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Peter Worck på peter.worck@bureauveritas.com eller på +45 22 50 67 08.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Send til en kollega

0.078