23948sdkhjf

LoRaWAN® loggere LR35 Delta OHM - GHM Group

| Medlemsnyhed | Indrykket af GHM Måleteknik ApS

Til klimamålinger i bygninger eller ude i ”marken” leverer vi et komplet udvalg af IoT-dataloggere med LoRaWAN dataoverførsel

LoRa LR35 dataloggere fra GHM Delta Ohm  kombineres med har et bredt udvalg af standardsensorer til måling af temperatur, fugtighed, dugpunkt, CO2, differenstryk - og mange flere. Desuden er det muligt at integrere (tredjeparts) sensorer med  Modbus-kommunikation eller analoge udgange. 

Til overvågning af miljøforhold, som regn,- og solarmålinger eller jordforhold anvendes versionerne til udendørs brug med tæthedsklasse IP67. Systemet giver en fantastisk løsning til luftkvalitetsmålinger i Smart City-projekter eller måleapplikationer i landbrug. Enkel opsætning og direkte adgang til måledataene. 

Loggerne er konfigureret til at arbejde direkte sammen offentlige LoRaWAN®-netværk, men kan også bruges med enhver kommercielt tilgængelig 3G/4G ethernet-gateway og er kompatibel med den gratis IoT-platform 'The things Network'. 

Dine måledata er altid sikret. Loggeren har en intern hukommelse, så selv når transmission er afbrudt vil dataene stadig være tilgængelige.

 Måledata kan visualiseres ved hjælp af vores  Delta Ohm Cloud eller sky-løsninger fra tredjepart.

 Hvis du vil vide mere, kan du følge dette link.

Vi ser frem til at høre fra dig på telefon. + 45 64 64 92 00 eller info@ghm.dk

Læs mere om Delta OHM

Læs mere om GHM Måleteknik

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
GHM Måleteknik ApS

Mårslet Byvej 2
8320 Mårslet
Danmark
GHM Måleteknik ApS

Send til en kollega

0.078