23948sdkhjf

NYHED: Inderslange til fleksibel og effektiv produktion

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scanmaster ApS

Forenklet rengøring ved dosering af tyktflydende materialer  

I kosmetikbranchen bruges ViscoTec's fadtømningspumper. ofte til at føde stærkt tyktflydende materialer såsom mascara til påfyldningsstationer. Mens tømnings- og doseringssystemerne let kan skilles ad til rengøring, gælder dette ikke de anvendte slanger. Dette er grunden til, at kunder i stigende grad henvender sig til Scanmaster og ViscoTec og beder om en løsning for at forenkle rengøringen. ViscoTec fik hjælp af deres slangeleverandør til at løse dette problem.

Hvilke problemer står vores kunder overfor uden inderslanger?

For at rengøre en slange, der indeholder meget tyktflydende produkter som mascara, skal du skylle den turbulent og ideelt skubbe materialet ud med et pigging-system. Det er altså omstændigt og tager tid at rense en slange efter brug. Vores opgave har derfor været at finde en simpel løsning, som vi kunne levere direkte til vores kunder. Forenklet rengøring er især vigtigt, når forskellige materialer kører på ét system.

Beskrivelse af den nyudviklede løsning

Den ydre slange er den samme som mange kunder allerede kender. Vi bruger et PTFE-materiale, fordi vi er overbeviste om de gode glideegenskaber ved dette materiale. En inderslange, kaldet in-liner, lavet af fødevaresikker film føres gennem indersiden af ​​denne slange. Slangeleverandøren har udviklet et specielt, innovativt system til fastgørelse af inderslangen.

Hvad er fordelene for kunden?

Produktet, der skal dispenseres, kommer ikke i kontakt med selve slangen. Ved afslutningen af ​​produktionen fjernes røret, den specielle forseglingsindretning frigøres, og folien i foringen trækkes simpelthen ud. En ny indføring føres igennem og fastgøres, og slangen er straks tilgængelig igen - rengøring er helt unødvendig. Dette sparer værdifuld arbejdstid.

På hvilke områder eller til hvilke applikationer kan inderslangerne bruges?

Konceptet er primært udviklet til kosmetikbranchen. Imidlertid kan applikationer tænkes i mange områder, hvor slangerensning er påkrævet. Ved at bruge FDA-kompatibel film kan vi også betjene fødevare- og forbrugsvaresektoren med denne løsning. Anvendelse i den farmaceutiske sektor er også mulig.

Tryk her for at se en video, der viser fordelene ved inderslangerne. 

 Er du interesseret i at høre mere? Så kontakt os på info@scanmaster.dk eller ring til os på 4582 8090.

SCANMASTER 
Scanmaster er Skandinaviens mest udviklings- og serviceorienterede leverandør af unikke doseringsløsninger til ethvert industrielt behov i rette tid og kvalitet.

Du har behovet, vi har løsningen!

www.scanmaster.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scanmaster ApS

Svogerslev Hovedgade 48
4000 Roskilde
Danmark
Scanmaster ApS

Billeder & videoer

inderslange in-liner påfyldning slange viscotec

Send til en kollega

0.063