23948sdkhjf

Mød SMC på Automatik 2020 – næsten som vanligt

| Medlemsnyhed | Indrykket af SMC Danmark A/S

De nyeste, unikke og innovative automationsløsninger fra SMC er som altid at finde på stand B1330. Grundet COVID-19 bliver rammerne bare lidt anderledes.

På stand B1330 kan man i år få et kig på SMC’s nyeste løsninger til robotter/cobotter. For eksempel JSY - verdens smallest magnetventil – eller den nye, ultrakompakte, stabile parallelgriber, der giver ægte downsizing, høj gentagelsesnøjagtighed og usædvanlig styrke grundet den forbedrede kugleføring.

SMC løser kundernes udfordringer

I år på stand B1330 har SMC særligt fokus på løsninger til robotteknologi. Det er selvfølgelig også muligt at få en snak om løsninger til:

Alt sammen positive bidrag til kundernes bundlinje.

Salgs- og marketingchef Henrik Bonde Jespersen fra SMC Danmark fortæller: ”Som altid glæder vi os til at vise kunderne vores unikke kvalitetsløsninger. I år er situationen jo usædvanlig, så vi er dybt lettede over, hvordan arrangørerne virkelig har taget føregreb på COVID-19 og på kreativ vis har indrettet hallen og procedurerne omkring tilmelding efter Erhvervsministeriets retningslinjer.”

Bestil din billet hjemmefra

For eksempel er det blevet et krav, at de besøgende bestiller billetten hjemmefra. Det er slet ikke muligt at registrere sig ved indgangen.

Man skal derfor – på forhånd - registrere sig i dette link, som arrangørerne har stillet til rådighed.

SMC glæder sig til at ses - på passende afstand – på stand B1330.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
SMC Danmark A/S

Egeskovvej 1
8700 Horsens
Danmark
SMC Danmark A/S

Send til en kollega

0.062