23948sdkhjf

Intelligent teknologi giver effekt på bundlinjen

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVN Gruppen

Intelligente værktøjer har sammen med industri 4.0 skabt et helt nyt univers, hvor maskiner og mennesker kommunikerer med hinanden og udveksler data.

Nye muligheder i produktionen
Det åbner op for nye muligheder i produktionen.

En montagearbejder som udfører den samme opgave - dag efter dag - risikerer at få belastningsskader i sener, muskler, knogler og led, hvilket kan føre til en sygemelding.

Fraværet af en montør kan også lægge et ekstra pres på de andre kollegaer og er samtidig en omkostning for virksomheden i tabt arbejdsfortjeneste. Desuden koster det både tid og penge at oplære en ny montør til at udføre arbejdet.

PivotWare er løsningen
Her kommer PivotWare i spil, ifølge teknisk konsulent, Ole Magnus, fra AVN Teknik.   

En ny montagearbejder kan hurtigt få adgang til relevante oplysninger, så de kan udføre forskellige montageopgaver effektivt og med minimale fejl?

PivotWare er en processtyringsplatform, som styrer operatørerne sikkert gennem forskellige monteringsopgaver.

En grafisk illustration sammen med tekst på skærmen viser præcis, hvilke værktøjer og komponenter der skal anvendes og hvornår. PivotWare systemet verificerer, at hvert eneste trin er gennemført korrekt, før operatøren kan gå videre til næste trin.

Det er en ren win win for både virksomhed og operatører, fremhæver Ole Magnus Jensen fra AVN Teknik.

Fejl og belastningsskader minimeres 

Dels kan PivotWare platformen programmeres ved hjælp af de medfølgende softwareværktøjer, derfor kan der hurtigt foretages justeringer og tilpasninger til ændrede produktionskrav – uden behov for ekstern assistance, hvilket ofte er dyrt.

Andelen af fejlmonteringer kan minimeres, da systemet sørger for at bespændingerne udføres korrekt, før montøren kan gå videre til næste opgave. For det første - giver det en reducering i antallet af kassererede emner i produktionen. For det andet - så reduceres tiden, som bruges på at udbedre fejlene.

Et skift mellem forskellige montageopgaver vil minimere risikoen for overbelastning, som kan opstå i forbindelse med monotont arbejde med vibrerende håndholdt-maskineri. Desuden registrerer og forhindrer systemet, hvis montøren foretager en uhensigtsmæssige håndtering af montageværktøjet, som kan medføre belastninger på muskler og led. 

PivotWare platformen leverer ikke kun forbedret kvalitet, arbejdsproces og øget volumenproduktion i automatiserede miljøer.

Sporbarhed og validering

Desoutters PivotWare understøtter også validering og sporbarhed, da der i højere grad lægges vægt på dokumentation af bespændingerne og bespændingshistorik, så det er muligt hele tiden at analysere bespændingsprocessen. 

Alle disse faktorer giver en direkte effekt på din bundlinje, pointerer Ole Magnus Jensen fra AVN Teknik.

Få information om PivotWare

Vil du høre mere om PivotWare så kontakt teknisk konsulent, Ole Magnus Jensen – direkte på tlf. + 45 23 74 82 21 omj@avn.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVN Gruppen

Dalager 1-5
2605 Brøndby
Danmark
AVN Gruppen

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.062