23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ishøj Mekaniske udskyder fejring af 75-års jubilæum

Hos Ishøj Mekaniske er vi stolte over at være en stabil og kvalitetsbevidst maskinfabrik, der i 75 år har specialiseret sig i at forsyne andre produktionsvirksomheder med drejede og fræste komponenter med vores CNC-maskiner.

I anledningen af vores 75-års jubilæum havde vi glædet os til at invitere kunder, leverandører, nye og gamle kollegaer, samarbejdspartnere igennem årene samt venner af huset indenfor på vores maskinfabrik til en jubilæumsreception den 28. august. Grundet den nuværende udvikling i COVID-19 i Danmark ser vi os dog nødsaget til at udskyde receptionen på ubestemt tid.

Der er sket meget i vores virksomhed i Greve, siden Ishøj Mekaniske blev grundlagt tre generationer tilbage i Ishøj i 1945.

Ishøj Mekaniske har siden oplevet store forretningsmæssige fremgange, og vores produktion foregår i dag på højteknologiske CNC-maskiner, der sikrer præcis bearbejdning af emner i den højeste kvalitet til vores kunder. Med den nyeste teknologi tilbyder vi også mikrodrejning på specifikke emner helt ned til 0,3 mm i diameter.

Derfor er vi ærgerlige over, at vi må udskyde receptionen i anledningen af Ishøj Mekaniskes 75-års jubilæum.

”Regeringens udmeldinger om forbud mod at forsamles mere end 100 mennesker gælder desværre fortsat, og det er uklart, hvornår vi må forsamles flere. Samtidig tør vi ikke tage nogle chancer ud fra Sundhedsstyrelsens seneste udmeldinger om smittestigningen i Danmark. Vi vælger derfor at udskyde vores 75-års jubilæum til ubestemt tid,” siger Ishøj Mekaniskes direktør, Allan Rasmussen, og tilføjer:

”Vi håber, vi får mulighed for at fejre vores 75-års jubilæum med en reception inden for nærmeste fremtid. Vi glæder os i den grad til at fejre jubilæet med vores kunder, leverandører, kollegaer, samarbejdspartnere og andre venner af huset.”

Mere information om receptionen for Ishøj Mekaniskes 75-jubilæum følger, når vi ved mere.

IMAS A/S
Geminivej 4
2670 Greve
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK48248713
P nummer: 1001910957

Send til en kollega

0.047