23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Der er fordele ved stangstål fra Valbruna

Mindre slitage på værktøj, højere skærehastighed og tilspænding er nogle af de fordele, vores nye produktchef Michael Raalskov Petersen fremhæver ved stangstål fra Valbruna.

Michael Raalskov Petersen har stor erfaring med bearbejdning af stangstål fra hans tidligere job som maskinarbejder. Han er glad for nu at arbejde med indkøb af stangstål hos Valbruna, da værket producerer en af verdens bedste og mest ensartede kvaliteter.

”Når du køber stangstål fra Valbruna har det mange fordele i forbindelse med bearbejdningen af stålet. Mange flere emner kan køre igennem maskinerne, da der er langt mindre slitage på værktøjet og færre værktøjsskift,” fortæller Michael.

”Derudover vil du opleve højere skærehastighed og tilspænding, og i sidste ende vil du få færre antal kasserede emner,” siger Michael.

Valbrunas stålværk ligger i Italien og producerer et hav af forskellige dimensioner og kvaliteter inden for stangstål. Stålet baseres udelukkende på genanvendeligt materiale, hvilket betyder en minimal miljøbelastning.

”Der er også et bæredygtighedsperspektiv i at købe europæisk stål, da det ikke skal fragtes den lange vej fra Østen,” slutter Michael.

Du kan  se INOXs produktprogram her

INOX Stål Handelsselskab A/S
Boeletvej 7
8680 Ry
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87633411
P nummer: 1002775657

Kontaktperson

LL
Lisbeth Løvig
HR & Communication manager
+45 22222788 lje@inox.dk

Send til en kollega

0.031