23948sdkhjf

Skal du på messe?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Expression ApS

Efterårets messer er lige om hjørnet

Ja, du læste rigtigt. De fleste af efterårets messer bliver (indtil videre) afviklet som planlagt - bare med forbehold. Men hvad betyder det for dig og din messestand? Vi står klar til en rådgivende snak både online og offline, hvor vi kan fortælle dig om nye standløsninger og nye tiltag i branchen. 

Vi tager højde for alle de (nye) udfordringer, som netop din virksomhed står overfor og kommer med vores bud på det ideelle design af en messestand til dig. Designet og opbygningen af din messestand kan være afgørende for, hvilken respons du får på messen. Vi ved, at din virksomheds budskab er unikt og det skal dine messestand også være.  

Bliv hurtigt klar til messen
Vi tilbyder en færdig standløsning til dig, der skal være hurtigt klar. Det eneste du skal gøre, er at vælge én af vores færdige standløsninger i din ønskede størrelse og indsende din grafik. Så sørger vi for, at alt er klar til din messedeltagelse.

En komplet standløsning er til dig, som vil:

  • spare tid på planlægningen
  • have et nemt og hurtigt overblik
  • have en komplet messestand med få klik

Vi garanterer en kreativ løsning i et eksklusivt design, der er skræddersyet til din virksomhed. Vi indretter din messestand med præcis de vægge, bannere og brochureholdere, der matcher dine ønsker, behov og budget.
 

Læs mere om Expressions produkter på www.expression.nu

eller kontakt os for rådgivning 

Tlf.: 61653597

E-mail: hh@expression.nu


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Expression ApS

Slåenvænget 6
8660 Skanderborg
Danmark
Expression ApS

Billeder & videoer

Messestand med messevægge og diske for DACS A/SGrøn messestand med loftbanner, messevæg og brochureholder for Bro BizzMessestand med loftbanner, brochureholdere og diske for Billund Lufthavn

Send til en kollega

0.094