23948sdkhjf

Sikker montering og idrifttagning af membranventiler

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gemü ApS

Med de multifunktionelle adaptere GEMÜ PPF (Pressure, Passivation, Flushing) kan indtrængning af fremmede partikler under installation af membranventiler forebygges, således at der spares mange penge.

Grundlæggende er der risiko for kontaminering ved alt monteringsarbejde på rørledninger, som f.eks. installation af ventiler. Fremmedlegemer og tilsmudsning i rørledningssystemer kan bevirke, at f.eks. en lægemiddelbatch skal kasseres, hvilket kan have væsentlige økonomiske konsekvenser. Men endnu mere alvorlig er risikoen for, at en kontaminering ikke opdages i tide, og patienter kan komme til skade.

En yderligere økonomisk og tidsmæssig risiko består i, at komponenter som pumper og varmevekslere kan blive blokeret eller sågar beskadiget af fremmedlegemer, således at processen skal afbrydes.
Med de statiske, multifunktionelle adaptere GEMÜ PPF (Pressure, Passivation, Flushing) af rustfrit stål 1.4435 kan indtrængning af fremmede partikler under installation af membranventiler undgås. Adapteren monteres på ventilhuset umiddelbart efter afmontering af aktuator og membran og beskytter dermed straks sædet. GEMÜ PPF må først fjernes, når installationen er afsluttet, men bør fjernes før sterilisering af anlægget.

Tætningen over forhøjningen og udad udføres med en EPDM-tætning, der er godkendt i overensstemmelse med FDA og USP Class VI. Fastgørelsen sker som bekendt ved membranventiler med fire skruer og ved membranstørrelse 100 med otte skruer. Efter at multifunktionsadapteren er blevet anbragt på ventilhuset, kan den anvendes som svejsegasgennemføring til indsvejsning af husene. Den efterfølgende indføring og gennemføring af det passive medium til beskyttelse af overfladen mod korrosion kan også ske ved hjælp af adapteren.

I forbindelse med en endoskopisk undersøgelse kan et kamera også føres ind i rørledningssystemet gennem tilslutningerne i GEMÜ PPF, og der kan tilsluttes en slange til skylning. Eftersom adapteren er fremstillet med udnyttelse af den komplette studsdiameter, muliggør denne konstruktion en optimal skylning. Dette kan ske i begge flowretninger. En afsluttende tryktest kan med GEMÜ PPF gennemføres med op til 16 bar driftstryk.

De genanvendelige multifunktionsadaptere er konstrueret til forskellige membranstørrelser og fås i størrelserne fra MG 8 til MG 100. Dermed tilbyder GEMÜ en komfortabel og sikker løsning til forebyggelse af tilsmudsning og indtrængning af fremmedlegemer ved installation af ventiler i rørledninger.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gemü ApS

Brydehusvej 13
2750 Ballerup
Danmark
Gemü ApS

Send til en kollega

0.078