23948sdkhjf

Martin er udlært og klar på mere

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

Martin Lind Rotne er udlært elektriker ved EL:CONs afdeling i Aarhus d. 8. august 2020.

Martin har været i EL:CON i Aarhus under hele sin læretid, og har her prøvet kræfter med både Service og Projekt. ”Jeg har lavet en masse forskelligt”, fortæller Martin. ”Alt lige fra at skrue stikkontakter til tavlemontering, så jeg har været hele vejen rundt inden for installationer”.

Det er især arbejdet i projektafdelingen, der har vakt Martins store interesse. Her har han arbejdet på projekterne Jyllandsposten og Generationernes Hus. ”Jeg har lært meget om samarbejde og om at holde overblik ved at være med på de store projekter. Det er også rigtig fedt at se noget blive bygget op og følge processen i det”, siger Martin, der glæder sig til at prøve fagligheden af som svend. Om det skal være som projektelektriker eller noget helt andet står dog stadig åbent.

Senior Projektleder Kim Kallesøe Wellin er også godt tilfreds med Martins indsats. ”Han er meget seriøs omkring sit arbejde og er rigtig god til at tage ansvar. Samtidig er han god til at lære nyt, og så er han bare meget vellidt blandt sine kollegaer og går godt i sving med dem”, udtaler Kim.

Stort tillykke med svendebrevet Martin!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.064