23948sdkhjf

Offshore projekt nyheder fra RG Rom Gummi A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af RG Rom Gummi A/S

RG Rom Gummi A/S har afsluttet endnu en levering vulkaniseret neopren til et offshore vindprojekt.

Vores offshore team, repræsenteret af Flemming Krogh, vandt primo 2020 kontrakten på vulkanisering af neopren til boatlanding stubbe til det franske projekt Saint-Nazaire.

Alle boatlandings er produceret af Spomasz, og og monteret på overgangsstykker produceret af Smulders Projects B.V. Første levering startede primo april, og 2 måneder efter var sidste sending af totalt 320 stk. afsendt.

RG Rom Gummi A/S er specialister i varmvulkanisering af f.eks. neopren på stål, således vedhæftningen er stærkere end gummiet selv! Al varmvulkanisering er udført på egen fabrik i Lemvig, og afsluttet i juni 2020.

40+ projekter i hele verden
Vi har gennem årene leveret til over 40 forskellige offshore vindprojekter i hele verden, og stolte af at kunne tilføje endnu et til listen. Listen kan visuelt ses på følgende link;
https://www.romgummi.dk/offshore_windfarms

 

RG Rom Gummi A/S er en dansk producerende gummileverandør beliggende i Vestjylland. Vi arbejder idag med stort set alt indenfor teknisk gummi, skum og plast og har kompetencer indenfor varmvulkanisering, formstøbning, forædling af halvfabrikata og færdige hyldevarer.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
RG Rom Gummi A/S

Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Danmark
RG Rom Gummi A/S

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.094