23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Energibesparelser i andet led

Eegholm hjælper virksomheder med at spare energi.

En af Sønderborgs kernekompetencer er automation og eltavler. Her er der en klynge af større og mindre virksomheder med mange års erfaring og et bredt kundenet. Fælles for dem er, at de hjælper deres kunder med at spare på energien – eller på at bruge energien sikkert og effektivt.

“Vi er en fast follower, som meget nøje følger vores kunders behov. Og det går i mange tilfælde i retning af at bruge energien mere effektivt”  fastslår adm. direktør Morten Hansen fra Eegholm.

Firmaets hovedaktivitet er kundetilpassede eltavler. Derudover driver Eegholm et handelsagentur og har også en udviklingsafdeling, der udvikler totalløsninger sammen med kunderne.

Et eksempel på det sidste er en aktuel opgave med ladestandere til elbiler. Her deltager Eegholm i et projekt, hvor firmaet skal stå for hele styringen. Idéen er, at elbilerne både kan få strøm fra nettet og fra et batteri, og den vanskelige styring består i at udnytte begge dele bedst muligt, så kunderne hurtigt kan lade deres biler op med maksimal belastning fra det eksisterende elnet. Også afregnings- og betalingsdelen udvikler Eegholm styring til, og her er opgaven at gøre det så nemt og hurtigt for kunden som muligt.

Rekruttering
Eegholm ser ikke sig selv som en grøn frontløber. Men de følger meget nøje kundernes ønsker og strategier og har hele tiden den teknologi klar, som er nødvendig for at være på markedet. Rekruttering af specialister er en udfordring for branchen, selv om Sønderborg har mange virksomheder på området.

Morten Hansen fra Eegholm mener, det er vigtigt at engagere sig i lokale samarbejder for at udvikle nye kompetencer.

“Vi kan ikke være med i alting, men for os er det vigtigt at være en del af en klynge, så vi kan opretholde og udvikle vores høje kompetence på det tekniske område”, påpeger Morten Hansen.

Ovenstående er et uddrag af en artikel fra magasinet “Grøn Vækst Sønderborg”, som er udgivet af Sønderborg Kommune, Sønderborg Vækstråd, CLEAN, Syddansk Universitet og ProjectZero.

Fotograf: Mikkel Meister

Vil du vide mere om projektet, så kontakt…
Morten Kjær Hansen på tel 2041 9813 eller send en mail på mkh@eegholm.dk

Eegholm A/S
Grundtvigs Allé 165-169
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43520318
P nummer: 1003075557

Kontaktperson

UD
Ulla Damhøj
Marketingansvalig
+45 27103754 usc@eegholm.dk

Send til en kollega

0.047