23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kompletløsninger fra Ollerup Maskinfabrik

Hos Ollerup Maskinfabrik A/S på Sjælland, er det altid vores mål, at gøre det så let som muligt for dig som kunde.

Når du har afgivet din ordre, står vi gerne for hele processen - lige fra tegning til fremstilling og montering til evt. levering.

Vore dygtige medarbejdere står for både indkøb af materiale, koordinering og kvalitetsstyring, hvilket sikrer, at produktresultatet er af højeste kvalitet hver gang.

Vi arbejder efter en målsætning om at have glade og tilfredse kunder. Derfor håber vi også, at du vil kontakte os, såfremt din oplevelse ikke skulle leve op til dine forventninger.

Vi tilbyder også montage, både direkte hos kunden med egen bil og under eget tag, bl.a. vi stålmontage, svejsemontage og montage af inddækning.

Udover vores 5 store kompetencer områder laserskæring, plasma-og flammeskæring, robotsvejsning, bukning og klipning, klarer vi også gerne dine save- stanse- slibe og valseopgaver.

I vores moderne værksted vi har en CNC automatsav med bundtspændingsanording, som kan save op til Ø 250mm og smig 30 grader.

Til stansningsopgaver har vi en ekscenterpresse med 200 tons trykkraft.

Planslibning og afgratning foregår på i vores moderne slibe afdeling, hvor vi arbejder efter de nyeste standarder. Desuden kan vi valse emner op til 2000 mm i bredden og med en materialetykkelse op til 10mm afhængig af materialet.

Ollerup Maskinfabrik A/S sørger selvfølgelig også gerne for den korrekte overfladebehandling efter kundens ønsker og specifikationer.

Se mere her

Ollerup Maskinfabrik A/S
Holbækvej 79
4200 Slagelse
Slagelse Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33272219
P nummer: 1001702524

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063