23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få konkrete værktøjer og sparring til dine interne audits

"Jeg tager inspiration og konkrete værktøjer til gennemførsel af interne audits med hjem fra kurset."

"Undervisningsformen er en god kombination af teori og praksis," sådan lyder det ofte fra kursisterne på vores intern auditor kurser, og det glæder os hver gang, da det er vigtigt for os, at du får et praktisk orienteret kursus med mulighed for at afprøve din nye viden i praksis.

Derfor kombinerer vi teori med rollespil i mindre grupper, så du prøver at auditere et ledelsessystem, fortæller vores underviser, Karsten Lindhardt: "På kurset bruges der meget tid på at gå ned i auditteknikker og auditmetoder. Og vi laver rollespil i forskellige situationer, hvor I prøver af, hvordan det er at auditere, og får feedback på jeres præstation, så I umiddelbart efter kurset kan gå hjem og anvende det i jeres egen virksomhed."

"Den måde rollespillet var bygget op på, var rigtig god - med udgangspunkt i en konkret virksomhed, som underviser havde godt kendskab til, og mulighed for at forberede audit i teams med tilhørende dialog," fortæller kursist på Intern Auditor Kvalitet.

For såvel den erfarne som den mindre erfarne

Rollespillet skaber også plads til såvel den erfarne som den mindre erfarne auditor, pointerer vores underviser, Susanne Lykkeberg: "Alle kan være med på Intern Auditor, for det er ikke kun et spørgsmål om teori. Vi har rigtig meget fokus på at afprøve audit i praksis," og hun fortsætter: "Vi gør i øvrigt også det - der er jo tit gruppearbejde, hvor man skal spille hinanden gode - så vi sammensætter grupperne, så deltagerne kan hjælpe hinanden med at komme i mål."

Variationen i erfaringsniveau er nemlig det, der styrker kursisternes sparring, tilføjer vores underviser, Jens Buus Lassen: "Mange af de erfarne synes faktisk, at det er sjovt at være sammen med de mindre erfarne, så man får noget ud af det i gruppen. Derfor prøver vi bevidst at sætte de erfarne sammen med de mindre erfarne, så begge parter får noget ud af det."

Og dét nikker kursisterne genkendende til: "Det bedste ved kurset var den gode atmosfære, hvor vi fik mulighed for dialog om konkrete og relevante emner vedrørende intern audit og vores rolle som auditor," uddyber kursist på Intern Auditor Kvalitet.

Bonus: Gratis medlemsskab til ét af vores netværk*

Derfor får du lige nu et gratis medlemsskab til ét af vores netværk og adgang til dette netværks møder resten af året, da vi ønsker, at du fortsat har mulighed for faglig sparring efter, du har deltaget på et af følgende kurser:

Valget af netværk er helt op til dig, men det kunne for eksempel være KvalitetsnetværketFødevaresikkerhedsnetværketArbejdsmiljønetværket eller Miljønetværket, som alle favner et bredt udvalg af emner inden for hvert fagområde.

Se alle netværk...

*Tilbuddet gælder dette års møder i ét netværk per kursusdeltager. Tilbuddet skal indløses senest den 1. september ved at skrive "netværk" i kommentarfeltet ved tilmelding til kurset. Er du allerede tilmeldt et af ovennævnte kurser, er du ligeledes velkommen til at kontakte os senest den 1. september.

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25601289
P nummer: 1008350686

Send til en kollega

0.047