23948sdkhjf

Automatisk persontæller system og adgangskontrol til lokaler

| Medlemsnyhed | Indrykket af ROBOTECH A/S

Lokaler der er godkendt til et begrænset antal personer, kan nu få et system der automatisk tæller personerne i lokalet og med et Rødt/Grønt trafiklys opnår styring af flowet ved indgangen

WERMA har tidligere introduceret et manuelt crowd management system hvor personalet i butikken kunne styre et trafiklys ved indgangen som skifter imellem Grønt (kom ind) og Rødt (venligst vent)

Det har nu vist sig at flere butikker har svært ved at overskue lokalerne og derfor indimellem oplever at der er for mange kunder i butikken i forhold til det tilladte.

Vi har derfor udviklet et "Automatisk Crowd Control System" - ACCS der ved hjælp af kamera teknologi og avanceret software kan registrere de personer der kommer ind, samt de personer der forlader butikslokalet. Systemet holder derfor realtime mandetal på de personer der til enhver tid befinder sig i butikken.

Der er tale om et uafhængigt system (stand alone) der ikke behøver at integrere med nogen andre overvågnings- eller IT-systemer i virksomheden.

Personalet kan ved hjælp af et klik på en mus hurtigt justere hvor mange personer der må være i butikken og systemet vil automatisk tænde det Grønne og Røde WERMA trafiklys ved indgangen.

Der kan knyttes op til 16 indgange/døre per system, dette kræver blot tilkøb af et ekstra kamera og et trafiklys per indgang/dør.

Hvis man ønsker en TV-monitor/skærm sat op istedet for et trafiklys kan dette også tilkøbes, dette er den dyreste løsning, så kontakt os mht priser og leveringstider.

Systemet kan benyttes til alle typer af lokaler hvor man ønsker kontrol med antallet af personer i lokalet og det gælder alt fra produktions lokaler, restauranter over byggemarkeder, kantiner, til større butikker med flere indgange, samt hele indkøbscentre.

Vil du vide mere så kontakt produktchef Brian Ziegler på tlf 60208040 eller mail: bz@robotech.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ROBOTECH A/S

Blokken 31
3460 Birkerød
Danmark
ROBOTECH A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094