23948sdkhjf

Ny Heavy Duty Serie fra Bernstein

| Medlemsnyhed | Indrykket af BERNSTEIN A/S

Kompakt og alsidigt trækendestop med mulighed for op til 4 kontaktsæt.

Når det gælder sikkerhed i industrisektoren, er Bernsteins produkter en pålidelig og gennemprøvet løsning og nu kan vi præsentere en ny heavy duty serie, designet til brug i barske miljøer, hvor der er hård belastning og slid.

I produktionslinjen eller ved maskinen er maksimal sikkerhed ofte et af de højeste krav der stilles, og med den nye tilføjelse til heavy duty serien er man sikret en pålidelig løsning til netop dette.

Den nye og unikke tilføjelse til heavy duty serien er et pladsbesparende og yderst alsidigt trækendestop – SRO (Safety Rope Pull). Fordelen ved SRO trækendestop, er dens modulære opbygning, hvilket betyder, at der kan tilbydes det rigtige produkt til den specifikke løsning.

SRO trækendestop er det eneste på markedet i dens størrelse og har den fordel, at man kan tilføje et nødstop. Selve opbygningen af trækendestoppet kan bestå af et MN78 metalhus eller et IN73 kunststofhus med flere forskellige aktuatorer i metal eller plastik. Her skal det nævnes, at der kan tilbydes vinklet aktuatorer, samt op til 30 m. wire. Den kompakte størrelse gør til, at den er yderst pladsbesparende og samtidig kan den indgå i en sikkerhedsløsning til lukkede rum og hårde miljøer.

Helt specielt tilbydes der op til fire kontaktsæt, hvilket er muligt med C17-afbryderindsatsen. Hvis det ønskes, kan den også tilbydes med to kontaktsæt og en C14-afbryderindsats.

Ønsker du at høre mere om vores nye heavy duty serie? Klik her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BERNSTEIN A/S

Sindalsvej 30
8240 Risskov
Danmark
BERNSTEIN A/S

Billeder & videoer

Trækendestop med op til 30 m. wire

Send til en kollega

0.094