23948sdkhjf

DATRON M8Cube - flexibel for både store og små serier

| Medlemsnyhed | Indrykket af Solectro AB

DATRON M8Cube til højhastighedsbearbejdning med små værktøjer – et optimalt valg for et konstant skiftende marked og efterspørgsel. DATRON M8Cube er hurtig, fleksibel og i stand til at fremstille både store og små serier til en gunstig pris.

DATRON M8Cube til højhastighedsbearbejdning med små værktøjer – et optimalt valg til den højteknologiske industri, elektronikindustrien og underleverandører til automobil. Med et konstant skiftende marked og efterspørgsel er det en stor fordel at være hurtig, fleksibel og være i stand til at fremstille både store og små serier til en gunstig pris.

DATRON M8Cube giver produktionen mange fordele, DATRON M8Cube har en stor bearbejdningsoverflade på en lille installationsflade, giver kortere opsætningstider og er meget gunstig ved indkøb med ekstremt lave driftsomkostninger. Energiforbruget er i gennemsnit mindre end 2,5 kWh.

DATRON M8Cube gør arbejdspladsen renere og mere attraktiv med minimal mængdesmøring og en software som er nem at håndtere, du følger nemt en 4-trins arbejdsgang: Select and load – Tool set up – Set up – 3D simulation.

DATRON M8Cube egnet til bearbejdning af metalplader i aluminium, messing, plast, PU skum eller kompositmateriale.

DATRON tools/værktøjer

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Medlemsnyhed

Indrykket af
Solectro AB

Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Sverige
Solectro AB

Send til en kollega

0.062