23948sdkhjf

Gode tips til at gøre firmaets emballageforbrug miljøvenligt

| Medlemsnyhed | Indrykket af Albe Emballage A/S

Miljøvenlig emballage kan gøre en stor forskel? Mange vil gerne føre en mere miljøvenlig strategi, men kan ikke helt overskue at implementere en masse nye retningslinjer og politikker.

Det kan desuden være svært at finde et passende ståsted, når man på den ene side gerne vil gøre sit for at skåne miljøet, men på den anden side også gerne vil gøre det økonomisk bedste for sin virksomhed - for de to mål opnås sjældent med de samme midler. 

Emballage er energiforbrug

Et godt sted at starte sin miljøvenlige tilgang til forretning er i emballageafdelingen. De fleste firmaer bruger en hel del emballage og papir til at sende varer ud eller til at kommunikere med kunder og samarbejdspartnere i breve, flyers og lignende. Begynder man at tænke mere miljøvenligt her, gør det en stor forskel. Man kan eksempelvis bruge minimal emballage hver gang det er muligt, bruge emballage, papir og konvolutter fremstillet af genbrugsmateriale og bruge miljøvenligt fyld i kasser og pakker. Se evt. udvalget af boblekuverter her.

Som verden ser ud idag forbruger mennesket langt mere af naturens ressourcer end den kan nå at reproducere. Levede alle som vi lever her i Danmark, ville vi have brug for 3,6 jordkloder at tage af.

Mission impossible?

Det er en uoverskuelig og umulig mission at forsøge at ændre på hele verdens overforbrug, men man kan starte med sig selv og sin egen virksomhed ved at skære ned på forbruget af emballage i det hele taget og ved at vælge miljøvenlige materialer til den nødvendige emballage. Kan forbruget på verdensplan blive bare en lille smule mindre er det et skridt i den rigtige retning og en sejr for vores klode - og måske kan man inspirere andre til at gøre det samme. 

ALBE emballage vil gerne hjælpe virksomheder til en mere miljøvenlig tilgang til emballage. Derfor har vi udviklet Miljøvenlig Pakning, som er et fællesskab for firmaer, som deler interessen for vores planets velbefindende, hvor man kan hente gode råd og inspiration. Det er gratis at være medlem, og det eneste det kræver er at man gør en aktiv indsats for at nedbringe det store forbrug af emballage, som hvert år belaster miljøet. Som medlem af Miljøvenlig Pakning får man et lille badge man kan sætte på sin hjemmeside, så man kan være med til at sprede det gode budskab. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Albe Emballage A/S

Baldersbuen 20
2640 Hedehusene
Danmark
Albe Emballage A/S

Send til en kollega

0.094