23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Digital Vedligeholdelsesstyring v. Adding Engineering

I en tid med krav til høj effektivitet, korte driftstop, sporbarhed og overblik over mange data, kan et let tilgængeligt vedligeholdelsessystem skabe værdi for virksomheden, og samtidig spare dyrebar tid for vedligeholdelsesteknikerne.

 

Fordele ved digital vedligeholdelsesstyring

Al viden samlet et sted
Alle data tilgængelig fra App
Effektiv planlægning
Enkel registrering af observationer under drift
Daglige joblister
Ensartet rapportering
Sporbarhed på udført job
Fuld driftshistorik
Mindske menneskelige fejl
Direkte adgang til relevante brugsanvisninger
Lagerstyring

Jeres data samles på et sted   Har I allerede et fungerende vedligholdelsessystem på papir, men ønsker et simplere og mere overskueligt system, med vedligehold baseret på drifttid, sporbarhed af udført arbejde, drifthistorik til vurdering af gentagne fejl, overblik over reservedelslager og vil give teknikerne adgang til alt relevant information under arbejdet, så er implementeringen af et digitalt vedligeholdelsessystem det næste skridt.
Implementering af data Vi indsamler og klargør alle nødvendige vedligeholdelsesdata for Jeres anlæg, og implementerer det i vedligholdelsessystemet Inextia eller Sertica fra danske Logimatic. Efter en kort introduktion er I hurtigt kørende, og herefter kan vi hjælpe Jer med at vedligeholde dataene og indføre nye maskinlinjer og komponenter efter behov.
Vedligeholdelsesprogrammet Inextia giver den simpleste adgang til Jeres vedligeholdelsesdata. Med Inextia ligger alt tilgængeligt i skyen på servere vedligeholdt af Logimatic. Der er ingen installation af server eller programmer hos Jer, og I kan komme igang med det samme. Sertica har udvidet funktionalitet, skal installeres på hver arbejdsstation, og vil køre fra en server lokalt hos Jer. Begge løsninger giver adgang til JobApp, som ved hjælp af smartphone og tablet, giver adgang til dagens jobliste og mulighed for at vedhæfte billeder, og kvittere for udført arbejde, uden at vedligeholdelsespersonalet skal forlade anlægget, eller skal forbi en PC.
Udbyttet af at have data samlet   At have vedligeholdelsesplan og driftshistorik samlet et sted skaber en mindre risiko for mennneskelige fejl, kan bidrage til detaljert driftsanalyse, og sikre at vigtige informationer bliver i virksomheden, og ikke følger personalet. Økonomisk overblik over vedligehold, udført af interne og eksterne leverandører, og beslutningsgrundlag overfor udtjente komponenter kan også bidrage til merværdi for Jeres virksomhed.

www.addingengineering.dk/vedligeholdssystemer

www.youtube.com/watch?v=x6-iluO37_Y&t=2s

 

Adding Engineering ApS
Gasværksvej 24
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32348955
P nummer: 1018016113

Kontaktperson

EJ
Eddie Jensen
Departement & Sales Manager
+45 81400088 eaj@adding.dk

Send til en kollega

0.048